Libnet.ro
UNICEF

18:31

Klaus Iohannis anunta schimbari majore de strategie

B1 B1,
Klaus Iohannis anunta schimbari majore de strategie

Presedintele Klaus Iohannis a insistat vineri, la conferinta Sustainable Development of the Danube Region and Interconnection between Regions, asupra revizuirii Strategiei Dunarii, precizand ca aceasta ar. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre protocoalele secrete: Sa le explice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca cei care au semnat protocolaele incheiate intre diverse institutii ale statului trebuie sa le sustina, sa le denunte sau sa le explice. Seful statului a.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis dupa decesul Doinei Cornea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei si apropiatilor Doinei Cornea. Acesta a omagiat personalitatea care a fost Doina Cornea in istoria noastra recenta si a numit-o o emblema a afirmarii rostului libertatii umane, dar si imaginea civismului si a eroismului feminin pentru generatiile viitoare.

Sorina Matei: Cum s-a facut de ras Klaus Iohannis pe Legile Justitiei

Jurnalista Sorina Matei il critica pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca trimite tot pachetul de legi ale justitiei la Curtea Constitutionala si ca sesizeaza Comisia de la Venetia in ac.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, a anuntat Administratia Prezidentiala. Seful statului anunta, miercuri, ca trimite la Curtea Constitutionala intregul pachet al legilor justitiei si sesizeaza Comisia de la Venetia, el adresand si un apel CCR sa nu se grabeasca si sa conlucreze cu organismul european.

Klaus Iohannis paraseste tara. Anuntul de ULTIM MOMENT al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara vineri, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va merge la Ruse, unde va participa la reuniunea informala la nivel de sef de stat Bulgaria - Austria.

Comisia de la Venetia, anunt DE ULTIM MOMENT dupa scrisoarea primita de la Klaus Iohannis pe LEGILE JUSTITIEI

Comisia de la Venetia anunta ca a primit solicitatea lui Klaus Iohannis pe tema Legilor Justitiei. De asemenea, Comsia precizeaza ca a fost inregistrata si sesizarea Adunarii Parlamentare a Consiliului.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu omologii din Bulgaria si Austria

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la Ruse, la reuniunea informala Bulgaria - Austria - Romania. Aceasta intalnire reuneste presedintii celor trei state care detin succesiv presedintia Consiliului.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu omologii din Bulgaria si Austria, la Ruse

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu omologii din Bulgaria si Austria. La Ruse va avea loc, vineri, reuniunea informala la nivel de sefi de stat Bulgaria Austria Romania. Cele trei tari detin.

Tariceanu: Este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si directorul SRI sa fie vizati n dosare rezultate n baza protocolului SRI-ANI, care acum stau la sertar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a scris, joi, peFacebookca este posibil ca presedintele Klaus Iohannis si actualul director al SRI, Eduard Hellvig, sa fie vizati in dosare care stau acum la sertar, tinand cont de modul de operare de pana acum al statului paralel. Acesta a argumentat ca pe baza protocolului incheiat intre SRI si ANI, aceasta institutie a fost folosita ca arma politica, iar asa-zisele informatii trimise de SRI erau, in fapt, dosare deja facute care urmau a fi puse la sertar sau instrumentate dupa cum dictau interesele statului paralel.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care il exclude din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit de schimbarile aduse modalitatii de numire a conducerii Autoritati de Comunicatii si cere Parlamentului reexaminarea legii. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )