Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Vatican: Voi adresa o invitatie Papei Francisc de a vizita Romania, in 2018 cand sarbatorim 100 de ani de existenta a Romaniei moderne (VIDEO)

Presedintele Romanie Klaus Iohannis incepe joi o vizita la Vatican, unde va fi primit de Papa Francisc. Seful statului a declarat inainte de plecarea din tara ca vizta pe care o face este foarte importanta,.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Voi adresa o invitatie Papei Francisc sa viziteze Romania, speram sa fie in 2018

Klaus Iohannis a declarat, astazi, inainte de plecarea intr-o vizita oficiala la Sfantul Scaun, ca va adresa o invitatie Papei Francisc sa viziteze Romania, si ca spera ca aceasta sa aiba loc in 2018, aratand ca a avut o discutie si cu Patriarhul.

Klaus Iohannis: Am impresia ca demersul onest al unor ONG-uri pentru salvarea padurilor este deturnat politic de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inaintea plecarii intr-o vizita oficiala de 3 zile in Italia, ca are impresia ca demersul unor organizatii neguvernamentale in favoarea salvarii padurilor este deturnat politic de PSD. Am impresia ca demersul onest si bine intentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD, a afirmat seful statului pe Aeroportul Henri Coanda.

Ce le-a transmis Klaus Iohannis romanilor din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, reprezentantilor comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca a sustinut schimbarea legislatiei electorale, care e primul pas in reformarea institutiilor politice, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia.

UPDATE. GALERIE FOTO. Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11.

UPDATE: Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11. 00, conform Mediafax.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa vizita la Cantacuzino: Institutul trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Este nevoie de toti actorii interesati si de o decizie politica

UPDATE La iesirea din Institutul Cantacuzino, dupa o vizita de circa o ora si jumatate, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in opinia sa, acesta trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Cum va functiona, vom vedea, a spus seful statului, explicand ca in viitorul destul de apropiat, dupa ce se va intalni cu cei care pot propune solutii, le va prezenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )