Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Vatican: Voi adresa o invitatie Papei Francisc de a vizita Romania, in 2018 cand sarbatorim 100 de ani de existenta a Romaniei moderne (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, inainte de vizita la Vatican: Voi adresa o invitatie Papei Francisc de a vizita Romania, in 2018 cand sarbatorim 100 de ani de existenta a Romaniei moderne (VIDEO)

Presedintele Romanie Klaus Iohannis incepe joi o vizita la Vatican, unde va fi primit de Papa Francisc. Seful statului a declarat inainte de plecarea din tara ca vizta pe care o face este foarte importanta,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Cum raspunde Victor Ponta criticilor lansate de Klaus Iohannis dupa vizita in tarile arabe

Premierul Ponta afirma ca problema aparuta intre el si presedintele Iohannis pe tema turneului in tarile arabe, pentru care presedintele i-a reprosat ca merge de capul lui, a rezultat dintr-o lipsa de.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa vizita la Cantacuzino: Institutul trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Este nevoie de toti actorii interesati si de o decizie politica

UPDATE La iesirea din Institutul Cantacuzino, dupa o vizita de circa o ora si jumatate, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in opinia sa, acesta trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Cum va functiona, vom vedea, a spus seful statului, explicand ca in viitorul destul de apropiat, dupa ce se va intalni cu cei care pot propune solutii, le va prezenta.

Klaus Iohannis: Voi adresa o invitatie Papei Francisc sa viziteze Romania, speram sa fie in 2018

Klaus Iohannis a declarat, astazi, inainte de plecarea intr-o vizita oficiala la Sfantul Scaun, ca va adresa o invitatie Papei Francisc sa viziteze Romania, si ca spera ca aceasta sa aiba loc in 2018, aratand ca a avut o discutie si cu Patriarhul.

Iohannis, in vizita la Vatican. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, inainte de vizita la Vatican, ca va efectua o vizita oficiala la Sfantul Scaun, unde va avea intrevederi cu Sactitatea sa, Papa Francisc si cu secretarul de stat, cardinarul Pietro Parolin.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

UPDATE. GALERIE FOTO. Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11.

UPDATE: Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11. 00, conform Mediafax.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )