Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

B1 B1,
Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia. continuă pe B1

Klaus Iohannis cere CSM documentele prin care s-a avizat numirea lui Horodniceanu pentru sefia DIICOT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a cerut CSM stenograma sedintei in care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justitiei la sefia DIICOT, Daniel-Constantin Horodniceanu, dar si documentele avute in vedere in adoptarea Hotararii prin.

Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

Documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au anuntat.

Deutsche Welle: Klaus Iohannis, reactie ambigua dupa protestele anti-defrisare

Presedintele Klaus Iohannis este criticat pentru pozitia ambigua legata de problema defrisarilor. Jurnalistii de la Deutsche Welle scriu ca seful statului ar fi trebuit sa spuna care este viziunea sa legata.

Klaus Iohannis cere CSM stenogramele audierii in urma careia Daniel Constantin Horodniceanu a primit aviz pozitiv pentru sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis cere Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedinteio in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT, potrivit unui comunicat al.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

ANALIZA Ce a declansat protestele pentru salvarea padurilor si cum a ajuns Klaus Iohannis sa fie considerat dusmanul tarii

Defrisarea padurilor a devenit de cateva luni un subiect major pe agenda publica. Discutiile au pornit de la un proiect de modificare a Codului Silvic, proiect al PSD, care - pe langa unele prevederi foarte bune - lasa cateva portite pentru nereguli majore, precum defrisarea fara discernamant daca ai in proprietate sub 10 hectare de padure. Cum Klaus Iohannis a refuzat sa promulge proiectul si l-a retrimis la Parlament, PSD a inceput - cand voalat, cand direct - sa il lege pe Iohannis de numele companiei austriece Holzindustrie, cel mai mare jucator pe piata prelucrarii lemnului. Cum a intrat Iohannis in gura PSD, care sunt motivele reale de protest fata de actuala situatie si ce urmeaza in plan legislativ?Citeste o analiza HotNews. ro.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Romanul condamnat la moarte ii multumeste presedintelul Klaus Iohannis pentru implicarea in cazul sau

Romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri ii multumeste presedintelul Klaus Iohannis pentru toate demersurile facute pentru el. Ionut Gologan si-a sunat avocatul pe care l-a rugat sa.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala.

10 mai este oficial zi de sarbatoare nationala: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza printr-un comunicat Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )