Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, scenariile lansate din partea PSD cu privire la suspendarea sa, daca nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Seful statului a spus ca nu il preocupa. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre depasirea mandatului unui judecator constitutional: E o problema! Primul actor care trebuie sa respecte Constitutia trebuie sa fie CCR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat intr-o interventie publica faptul ca in interiorul Curtii Constitutionale mai exista este un judecator care activeaza in ciuda faptului ca un judecator nu poate avea.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Klaus Iohannis: Nu mi-e teama de niciun fel de incercare de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca nu ii este teama de niciun fel de incercare de suspendare a sa din functie, precizand ca nu exista niciun motiv pentru acest lucru. Am observat ca foarte.

Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea sefei DNA: Voi actiona pentru ca procurorii sa ramana independenti. Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu se pronunta in privinta revocarii sefei DNA decat dupa ce va primi motivarea CCR si o va citi cu foarte mare atentie.

Klaus Iohannis, declaratii dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA: Voi actiona pentru ca procurorii sa ramana independenti. Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu se pronunta in privinta revocarii sefei DNA decat dupa ce va primi motivarea CCR pe care o va citi cu foarte mare atentie pentru a gasi o solutie. Acesta a precizat ca va lua in calcul respectarea statului de drept din Romania si intarirea acestuia prin respectarea Constitutiei.

Planul PSD in cazul in care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi

Se joaca pana la suspendare in scandalul deciziei Curtii Constitutionale pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA. Liviu Dragnea nu exclude suspendarea lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta.

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, pe tema momentului, revocarea sefei DNA, Laurei Codruta Kovesi. Eu sunt convins si voi actiona in consecinta, ca procurorii trebuie sa fie independenti. in.

Iohannis despre mitingul PSD: O abordare caraghioasa si pur populista / ntr-o societate normala mitingurile sunt facute de opozitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca protestul se asociaza in mod normal intr-o democratie cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare, iar mitingul pe care il va organiza PSD sambata seara i se pare o abordare caraghioasa si pur populista, scrie news. ro.

Iohannis, despre mitingul PSD: intr-o democratie, un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea. Au toate resursele pentru a repara ce nu merge

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti despre mitingul pe care PSD a anuntat ca il va organiza pe 9 iunie impotriva abuzurilor si pentru respectarea statului de drept. Acesta a declart ca in nicio democratie un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea, PSD avand in acest moment Parlamentul, Guvernul si toate resursele pentru a rezolva orice problema.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )