Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala. continuă pe B1

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Iohannis, intrebat ce se va intampla daca Dancila va veni la dezbaterea de marti: Nu va fi primita fiindca nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva Despre ce sa vorbim? - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va veni la dezbaterea organizata marti, de PNL, la Biblioteca Centrala Universitara.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Iohannis, despre lipsa dezbaterii cu Dancila: Nu cred ca va fi influentata negativ prezenta la urne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca nu crede ca lipsa unei dezbateri cu Viorica Dancila va influenta negativ prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, deoarece romanii sunt foarte interesati sa participe in numar mare la scrutin.

Iohannis, despre scenariul in care Dancila va veni la dezbatere: Nu va fi primita. Despre ce sa vorbim?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca liderul PSD Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti daca aceasta din urma va decide sa vina, motivand ca Dancila este reprezentantul unui partid nedemocratic, care se foloseste de acuzatii xenofobe.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )