Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Cine are sustinerea numerologica

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat sambata seara, la Antena 3, turul IIal ALEGERILOR PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Sanse egale au amandoi, pleaca cu 50% atat.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Carmen Harra A ANUNTAT deja CINE va fi PRESEDINTELE ROMANIEI! Previziunea din PRIMUL TUR s-a indeplinit

Celebra prezicatoare Carmen Harra a anuntat cine va fi presedintele Romaniei! Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile prezidentiale. Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Iata o intrebare care se.

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Iohannis, intrebat ce se va intampla daca Dancila va veni la dezbaterea de marti: Nu va fi primita fiindca nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva Despre ce sa vorbim? - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va veni la dezbaterea organizata marti, de PNL, la Biblioteca Centrala Universitara.

Klaus Iohannis anunta discutii despre atributiile sefului statului: Unele lucruri nu sunt inca foarte bine lamurite

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va pune in discutie atributiile care sunt prevazute in Constitutie pentru seful statului, in conditiile in care aceastea au fost limitate in ultimii ani prin.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a stabilit unde face dezbatere

Dezbaterea electorala anuntata de Klaus Iohannis va avea loc marti, la Biblioteca Centrala Universitara. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) anunta ca va asigura un spatiu.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )