Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis, intalnire cu Ludovic Orban la Palatul Coroceni: Presedintele si premierul vor discuta despre fondurile europene alocate Romaniei

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire cu Ludovic Orban la Palatul Coroceni: Presedintele si premierul vor discuta despre fondurile europene alocate Romaniei

Presedintele Klaus Ioahnnis si premierul Ludovic Orban se intalnesc, miercuri, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre fondurile europene alocate Romaniei, informeaza Administratia. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Ne pregatim sa atragem fonduri europene substantiale pe care le vom investi in beneficiul Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri o intalnire cu premierul Ludovic Orban, la Palatul Cotrocnei.

Iohannis reactioneaza la dezvaluirile lui Tudorel Toader: PSD a incercat sa puna piciorul pe Justitie. Legile Justitiei trebuie reparate. incepem consultarile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in urma dezvaluirilor facute de Tudorel Toader, ca Guvernul Orban va veni cu un proiect de lege pentru a repara legile Justitiei macelarite de PSD in era Dragnea. Seful statului a amintit si de referendumul pe Justitie de anul trecut.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de.

Nicolae Banicioiu solicita demiterea premierului Ludovic Orban

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul Pro Romania Nicolae Banicioiu, considera ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ii ceara demisia premierului Ludovic Orban, asta pentru ca in imaginea in care apare la masa cu ministrii, fara masti, in timp ce beau si fumeaza, ne arata ca acesta nu pune pret pe nicio regula, in timp ce romanii sunt amendati.

Ponta: Ludovic Orban nu plateste niciun leu copiilor, in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe!

Liderul ProRomania Victor Ponta critica Guvernul Orban pentru refuzul de a dubla alocatiile copiilor, desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea la inceputul anului.

Marcel Ciolacu considera ca Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria. Ciolacu crede ca este o ipocrizie sa iesi in conferintele de presa cu masca si, de fapt, in interiorul Guvernului sa ai cu totul alte atitudini.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria.

Klaus Iohannis: Guvernul va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, modificate de PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Guvernul PNL va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, anuntand ca in.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Este nevoie de toti romanii, din tara si din strainatate, pentru a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Romanilor de Pretutindeni, ca este nevoie de toti romanii, de and aici and si de and acolo and , din tara si din strainatate, pentru a construi impreuna Romania prospera si sigura pe care ne-o dorim.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Fiecare roman, acolo unde se afla, este un ambasador al traditiilor, culturii si obiceiurilor noastre, al creativitatii si al spiritului romanesc

Ultimele luni au pus o lume intreaga la incercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai multi romani s-au comportat exemplar, spune presedintele Klaus Iohannis duminica, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, cand a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )