Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala, marti, in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala, marti, in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman si cu premierul Arseni Iateniuk si va avea un moment solemn in Piata Independentei Maidan), potrivit comunicatului emis de Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala, marti, in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman, si cu.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza maine o vizita oficiala in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis va efectua maine o vizita oficiala in Ucraina, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau, Petro Porosenko, cu presedintele Radei Supreme, Volodimir Groisman si cu premierul Arseni Iateniuk si va avea un moment solemn in Piata Independentei Maidan).

Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Polonia, s-a intalnit cu premierul Ewa Kopacz

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Polonia, s-a intalnit vineri cu premierul Ewa Kopacz, informeaza Agerpres. intalnirea cu liderul guvernului de la Varsovia este ultima intrevedere.

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de.

Klaus Iohannis este singurul lider european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Klaus Iohannis, liderul european cu cei mai multi fani pe Facebook: peste 1.500.000

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

Federica Mogherini va efectua o vizita oficiala in Cuba, in perioada 23-24 martie

Inaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini, va efectua, in perioada 23-24 martie, o vizita oficiala in Cuba, in contextul normalizarii relatiilor diplomatice intre Havana si Bruxelles, relateaza agentia ANSA.

Comisarul european pentru agricultura face prima vizita oficiala in Romania: Phil Hogan a fost primit de Victor Ponta la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Phil Hogan, aflat pentru prima oara in vizita oficiala in Romania. in cadrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )