Libnet.ro
UNICEF

05:00

KLAUS IOHANNIS: Este absolut necesar sa stimulam o cultura a calitatii in sistemul de educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Este absolut necesar sa stimulam o cultura a calitatii in sistemul de educatie

ACTUALIZARE - Eugen Tomac: . ) Astept si ziua in care peste Prut nu se va mai serba, la 31 august, ziua limbii noastre, ci Ziua Limbii Romane. Abia atunci vom putea considera, chiar daca simbolic, ca romanii din Basarabia au scapat de sovietism. La multi ani, limba romana!. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, de Ziua Limbii Romane: Este absolut necesar sa stimulam o cultura a calitatii in sistemul de Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Limbii Romane, subliniind ca este absolut necesara stimularea unei culturi a calitatii in sistemul de educatie, incurajand interesul pentru literatura care a construit limba romana culta.

Eugen Nicolicea, catre Klaus Iohannis: Este un plan fara sorti de izbanda. Vacantarea postului nu e acelasi lucru cu remanierea

Este un plan fara sorti de izbanda! Declaratia ii apartine deputatului Eugen Nicolicea care a si explicat la Antena 3 ca presedintele Klaus Iohannis face o grava confuzie. Vacantarea posturilor prin.

VIDEO Ce ii reproseaza Viorica Dancila lui Klaus Iohannis: Nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul

Cele trei lucruri pe care premierul Viorica Dancila i le-ar reprosa lui Klaus Iohannis sunt faptul ca nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul.

Trei din cei noua judecatori din CSM nu isi asuma comunicatul in care Iohannis este acuzat ca incalca independenta justitiei: Procedura de modificare a componentei Guvernului nu are nicio legatura cu independenta justitiei

Trei din cei noua judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii - Andreea Chis, Bogdan Mateescu si Mihai Balan - se delimiteaza de comunicatul Sectiei pentru judecatori si in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat ca incalca grav independenta si prestigiul justitiei, prin referiri nejustificate si nedovedite cu privire la independenta si probitatea profesionala a Danei Girbovan. Ei i-au transmis presedintelui CSM, Lia Savonea, ca nu sunt de acord cu publicarea unui astfel de comunicat, unul dintre argumente fiind ca intreaga procedura de modificare a componentei Guvernului este una eminamente politica si nu are nicio legatura cu independenta justitiei.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca este corupt Guvernul. Este usor de lipit etichete, dar trebuie sa aiba fundament (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca partidul pe care il conduce il va da in judecata pe presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta a.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Dancila vrea sa depuna plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis dupa ce acesta a afirmat ca guvernul este corupt

Viorica Dancila a afirmat la sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD de sambata ca urmeaza sa depuna o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe motiv ca acesta din urma a declarat in urma cu cateva zile ca guvernul este corupt.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu.

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )