Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

B1 B1,
Viorica Dancila, tag pe Facebook pentru Klaus Iohannis: Cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Viorica Dancila continua razboiul, pe Facebook, impotriva lui Klaus Iohannis. Sefa PSD ii da tag intr-o postaresefului statului, in care isi arata nemultumirea pentru faptul ca nu a eliberat-o. continuă pe B1

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

Premierul Dancila: inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre presedinte. Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalat din nou Constitutia fiindca arefuzat numirea ministrilor interimari. inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre.

Viorica Dancila il ameninta pe Klaus Iohannis cu o posibila plangere penala. O sa ma consult cu juristii si vedem

In cadrul unei emisiuni televizate la Romania TV, de joi, si citata de Stiripesurse. ro, premierul Viorica Dancila a anuntat ca ar putea depune plangere penala impotriva presedintelui pentru amanarea.

Mircea Badea arunca BOMBA: cu cine isi doreste Klaus Iohannis sa intre in turul doi la prezidentiale

Mircea Badea este de parere ca presedintele Klaus Iohannis si-a fixat o tinta din Viorica Dancila, pe care o ataca zi de zi, pentru ca premierul sa devina o victima mai usoara in turul doi de la alegerile.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Iohannis o convoaca la Cotroceni pe Viorica Dancila pe tema nominalizarii comisarului european: O problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, pe tema nominalizarii comisarului european, o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman. Demersul presedintelui vine la patru zile de la decizia Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European de a respinge candidatura Rovanei Plumb din cauza unui conflict de interese, procedura fiind suspendata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )