Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Finantelor, despre banii lui Klaus Iohannis: Statul trebuie sa recupereze2.6 milioane de lei

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor, despre banii lui Klaus Iohannis: Statul trebuie sa recupereze2.6 milioane de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, vineri, despre procedurile pe care statul le va face pentru a recupera sumele incasatedrept chirie, in urma unui imobil pe care presedintele Klaus Iohannis la. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor, despre banii lui Iohannis: ANAF a inceput recuperarea sumei incasate drept chirie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca ANAF va recupera suma incasata drept chirie, in urma unui imobil pe care presedintele Klaus Iohannis la pierdut in instanta. Chiar acum doua.

Ministrul Finantelor ii cere lui Iohannis sa plateasca voluntar 1,2 milioane de lei, bani incasati din inchirierea unui imobil pe care statul nu este inca proprietar

In cadrul unei conferinte desfasurate la Bistrita, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca 1,2 milioane de lei, reprezentand chiriile pe care acesta le-ar fi incasat in perioada 2001-2015 pentru un imobil situat in Sibiu.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca statului 1,2 milioane de lei, bani incasati pe chirii

In cadrul unei conferinte desfasurate la Bistrita, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca 1,2 milioane de lei, reprezentand chiriile pe care acesta le-ar fi incasat in perioada 2008-2015 pentru un imobil situat in Sibiu.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca statului 1,2 milioane de lei, bani incasati pe chirii

In cadrul unei conferinte desfasurate la Bistrita, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca 1,2 milioane de lei, reprezentand chiriile pe care acesta le-ar fi incasat in perioada 2001-2015 pentru un imobil situat in Sibiu.

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Scandalul demiterii lui Kovesi ajunge la Bruxelles! Presedintele a fost RECLAMAT

Eurodeputatul PSD Claudiu Tanasescu a atras atentia, in plenul Parlamentului European, ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European PPE) incurajeaza incalcarea deciziei CCR care il obliga pe.

Daniel Constantin arunca BOMBA: Nici in PSD nu sunt toti de acord cu suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele executiv al Pro Romania Daniel Constantin sustine ca nu va fi niciodata de acord cu suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si afirma ca si in randul PSD sunt persoane care se opun acestui.

Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea referendumului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse de Parlament acestei legi sunt constitutionale, conform Digi24. ro.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

UDMR nu va sustine demersurile de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, a declarat, vineri,ca formatiunea sa nu va sustine demersurile de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis. Pot sa va spun ce a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )