Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele, declaratii la ora 18:00

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele, declaratii la ora 18:00

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele va sustine, peste doar doua ore, o declaratie de presa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a convocat marti sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, maine, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru a discuta bugetul institutiilor din domeniul apararii si securitatii nationale, la Palatul Cotroceni, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

Decizie surpriza a lui Klaus Iohannis. Presedintele l-a trecut in rezerva pe numarul 2 din SPP

Decizie surpriza a lui Klaus Iohannis. Presedintele l-a trecut in rezerva pe numarul 2 din SPP, generalul locotenent cu trei stele Gabriel Cretu.

Klaus Iohannis, in vizita la un centru pentru copii orfani: Presedintele sustine inlocuirea orfelinatelor si a institutiilor de plasament cu case de tip familial (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat, miercuri, Casa de tip familial Sf. Stefan, din sectorul 1 al Capitalei. Centrul ofera gazduire si asigura copiilor accesul, pe o perioada.

VIDEO Moment bizar la Timisoara. Banner de sustinere a lui Bogdan Licu, plantat pe traseul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timisoara, la o serie de evenimente dedicate marcarii a 30 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. in cursul plimbarii facute de presedintele Iohannis prin centrul orasului a avut loc o scena bizara.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS: Cred ca va fi un buget care sa permita mentinerea ritmului de crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre bugetul pe 2020 ca este un buget bun, declarandu-se de acord cu asumarea raspunderii. Presedintele mai spune referindu-se la o eventuala intentie de contestare a legii bugetului la CCR, ca o astfel de decizie ar aduce o intarziere care nu ajuta pe nimeni, informeza News. ro.

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )