Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

Klaus Iohannis si-a facut bilantul: Au fost provocari majore. S-a incercat acapararea statului roman de forte nedemocratice

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi, de la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, in care face bilantul primilor cinci ani de mandat.

Klaus Iohannis a facut bilantul primului mandat: Cel mai mare castig, mentinerea cursului democratic si proeuropean al Romaniei. OUG 13 nu a intrat in vigoare, amnistia si gratierea - prioritati zero pentru PSD - nu au fost obtinute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannia a subliniat ca ultimii cinci ani au adus.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

Noul ambasador al SUA la Bucuresti, un roman emigrat la varsta de 10 ani, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

Klaus Iohannis, bilant de peste 800 de pagini al primului mandat: Documentul, pus la dispozitie in varianta electronica pentru a PROTEJA MEDIUL - Vezi AICI actul intergral

PresedinteleKlaus Iohannisa facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului, la Palatul Cotroceni. Documentul contine 833 de pagini si poate fi consultat AICI. Iohannis a spus ca a.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )