Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis urmeaza sa sustina o declaratie de presa

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa sustina la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si-a facut bilantul: Au fost provocari majore. S-a incercat acapararea statului roman de forte nedemocratice

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi, de la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, in care face bilantul primilor cinci ani de mandat.

Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

Klaus Iohannis a facut bilantul primului mandat: Cel mai mare castig, mentinerea cursului democratic si proeuropean al Romaniei. OUG 13 nu a intrat in vigoare, amnistia si gratierea - prioritati zero pentru PSD - nu au fost obtinute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannia a subliniat ca ultimii cinci ani au adus.

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele, declaratii la ora 18:00

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele va sustine, peste doar doua ore, o declaratie de presa.

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

KLAUS IOHANNIS: Cred ca va fi un buget care sa permita mentinerea ritmului de crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, despre bugetul pe 2020 ca este un buget bun, declarandu-se de acord cu asumarea raspunderii. Presedintele mai spune referindu-se la o eventuala intentie de contestare a legii bugetului la CCR, ca o astfel de decizie ar aduce o intarziere care nu ajuta pe nimeni, informeza News. ro.

Klaus Iohannis respinge proiectul lui Viktor Orban: Nu trebuie sa deschidem noi falii in cadrul UE (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu sustine ideea premierului Ungariei, Viktor Orban, privind crearea unei noi Europe Centrale, si asta deoarece nu doreste sa se deschida noi falii in cadrul Uniunii Europene. Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )