Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice de buna-credinta. continuă pe Wall-Street Ro

IOHANNIS: imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, ieri, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice de buna-credinta.

Klaus Iohannis, in campanie alaturi de PNL: Vreau un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

Klaus Iohannis incepe campania pentru referendum

Aproape hotarat, presedintele Klaus Iohannis a intrat in campania electorala pentru referendum, dar si pentru a sprijini Partidul National Liberal la europarlamentare. Surse liberale spun ca Iohannis s-a.

OPREA, DESPRE INTENTIA PRESEDINTELUI DE A ORGANIZA UN REFERENDUM IN 26 MAI: Daca Iohannis face acest referendum, ne prezentam la vot

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca organizarea unui referendum national pe 26 mai, in acelasi timp cu alegerile europarlamentare, este atributul presedintelui Klaus Iohannis, iar daca se va realiza acest lucru, el si colegii de partid se vor prezenta la vot.

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari privind organizarea referendumului pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii cheama pe reprezentantii societatii civile la consultari cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe tema justitiei, a anuntat, vineri, pe Facebook, Elena.

Klaus Iohannis: Mingea este clar in curtea britanicilor, nu e la noi / Un Brexit ordonat, teoretic posibil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca europenii isi doresc un acord si o retragere ordonata, dar a avertizat ca acum mingea este clar in curtea britanicilor.

Klaus Iohannis: PSD s-a apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Din cauza PSD, Romania nu s-a dezvoltat mai mult (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD, in cadrul eveniment organizat, sambata, la Sinaia. Prezent la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a.

Klaus Iohannis, somat sa intervina in scandalul zilei. Maria Grapini: Presedintele nu reactioneaza. Pentru lucrurile importante nu l-am vazut sa ia atitudine

Europarlamentarul umanist Maria Gripini face apel la presedintele Klaus Iohannis sa intervina in atacul la adresa Romaniei. Grapini a criticat in termeni duri discursurile de la evenimentul organizat de Laszlo.

Klaus Iohannis, declaratie despre Brexit: Drepturile cetatenilor romani vor fi bine asigurate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre negocierile pe care le-a avut Uniunea Europeana cu Marea Britanie, cu privire la Brexit. Presedintele da asigurari cetatenilor romani ca drepturile lor vor fi bine.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )