Libnet.ro
UNICEF

14:45

KLAUS IOHANNIS: impreuna cu Guvernul, sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat in Romania dupa 1989

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: impreuna cu Guvernul, sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat in Romania dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca, impreuna cu Guvernul, este decis sa faca ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, sa reconstruiasca tot sistemul sanitar din temelii, un efort de lunga durata, care insa nu mai poate fi amanat si care trebuie sa demareze imediat ce in Parlament va fi o noua majoritate. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Klaus Iohannis: Sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, adica sa reconstruim tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni cu privire la masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus, ca a cerut Ministerului Sanatatii si expertior o.

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu specialistii din Sanatate, ca a identificat mai multe solutii concrete privind modernizarea sistemelor de electricitate si de gaze din spitale si a promis ca, dupa parlamentare, va porni alaturi de guvern reconstruirea din temelii a sistemului medical.

Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

Sibiul se afla pe primul loc la nivel national, din punct de vedere al ratei de pozitivare. Klaus Iohannis recunoaste ca lucrurile s-au desfasurat destul de greu la nivel local in ceea ce priveste.

Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

Sibiul se afla pe primul loc la nivel national, din punct de vedere al ratei de pozitivare. Klaus Iohannis recunoaste ca lucrurile s-au desfasurat destul de greu la nivel local in ceea ce priveste.

CTP s-a dezlantuit la adresa lui Nelu Tataru. Ce a putut spune si despre Klaus Iohannis

Romania zilelor noastre traieste intr-un paradox. Sistemul medical sufera, mai ales acum in aceasta perioada, iar politicienii PNL si PSD se acuza unii pe altii. Dar romanii sufera, in timp ce acestia fac jocuri politice, mai nou pe fata. Guvernul PNL daca ar face acum un bilant real, ar iesi in pierdere. Paradoxul zilelor noastre .

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

KLAUS IOHANNIS A GASIT TAPUL ISPASITOR: PSD, vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt

PSD si baronii rosii sunt vinovatii morali pentru tragedia de sambata trecuta de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, in care si-au pierdut viata, in urma unui incendiu, 10 pacienti de Covid-19 internati la ATI, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa saptamanale tinuta la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )