Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu specialistii din Sanatate, ca a identificat mai multe solutii concrete privind modernizarea sistemelor de electricitate si de gaze din spitale si a promis ca, dupa parlamentare, va porni alaturi de guvern reconstruirea din temelii a sistemului medical. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a promis miercuri o reconstruire din temelii a sistemului sanitar din Romania, un efort de lunga durata care va demara imediat dupa constituirea unei noi majoritati in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie.

Klaus Iohannis: Sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, adica sa reconstruim tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni cu privire la masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus, ca a cerut Ministerului Sanatatii si expertior o.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

KLAUS IOHANNIS: impreuna cu Guvernul, sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat in Romania dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca, impreuna cu Guvernul, este decis sa faca ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, sa reconstruiasca tot sistemul sanitar din temelii, un efort de lunga durata, care insa nu mai poate fi amanat si care trebuie sa demareze imediat ce in Parlament va fi o noua majoritate.

CTP s-a dezlantuit la adresa lui Nelu Tataru. Ce a putut spune si despre Klaus Iohannis

Romania zilelor noastre traieste intr-un paradox. Sistemul medical sufera, mai ales acum in aceasta perioada, iar politicienii PNL si PSD se acuza unii pe altii. Dar romanii sufera, in timp ce acestia fac jocuri politice, mai nou pe fata. Guvernul PNL daca ar face acum un bilant real, ar iesi in pierdere. Paradoxul zilelor noastre .

Klaus Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate trebuie regandit din temelii. Este meritul medicilor ca salveaza vieti in ciuda tuturor dificultatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in conferinta de presade la Palatul Cotroceni, despre tragedia de la Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID-19 au murit in incendiul care a cuprins un salon al.

Klaus Iohannis: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa El si-a asumat guvernarea cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca actualul guvernu nu trebuie sa plece acasa, mentionand ca sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )