Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, inainte de plecarea la reuniunea Consiliului European: Ma voi bate pentru interesul Romaniei. Este o sansa mare sa obtinem o finantare consistenta pentru urmatorii ani (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, inainte de plecarea la reuniunea Consiliului European: Ma voi bate pentru interesul Romaniei. Este o sansa mare sa obtinem o finantare consistenta pentru urmatorii ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, inainte de a pleca la Bruxelles, acolo unde are loc reuniunea Consiliului European pe tema bugetului multianual al UE pentru perioada 2021-2027 si planului european. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre bugetul UE pentru relansarea economica :Sunt optimist ca pentru Romania, sumele vor fi consistente

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Bruxelles, inainte de sedinta Consiliului European, ca negocierile pentru pachetul de relansare economica care incep azi se anunta dificile, scrie g4media. ro.

Presedintele Iohannis - la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri si sambata, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles.

Klaus Iohannis, negocieri la sange la Consiliul European: Vrem sume consistente pentru Romania dupa criza COVID

Klaus Iohannis a anuntat negocieri la sange in Consiliul European. Presedintele a declarat ca se vede un scenariu pozitiv si va cere pentru tara noastra sume consistente de bani.

Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, astazi, legea prin care 16 august este declarata ca Ziua nationala pentru comemorarea martirilor Brancoveni, precum si de constientizare a violentelor impotriva crestinilor. Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat data de 16 august ca zi nationala. Data .

Klaus Iohannis a semnat. Legea care intra acum in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi o lege deosebit de importanta pentru viitorul tarii. Astfel, seful statului a semnat decretul, cu toate ca USR ii ceruse sa amane aceasta decizie. Klaus Iohannis a semnat Joi, 16 iulie 2020, Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea alegerilor locale la data de 27 septembrie 2020. Astfel, Administratia .

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Un nou apel facut de Klaus Iohannis catre Parlamentul Romaniei, pe marginea legii carantinarii. Ce li se pregateste romanilor

Presiunile puse pe actualul Guvern, condus de Ludovic Orban , din partea Parlamentului, maie xact din partea opozitiei, pe tema noii legi a carantinarii si izolarii, dar si pe fondul refuzului acestora de a o vota, l-au determinat pe Klaus Iohannis sa iasa astazi intr-o noua conferinta de presa. UPDATE 14:00: Declaratia Presedintelui Klaus Iohannis: .

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

KLAUS IOHANNIS: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa o intalnire cu Guvernul, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, dar ca nu vor fi introduse noi restrictii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )