Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis a semnat. Legea care intra acum in vigoare

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat. Legea care intra acum in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi o lege deosebit de importanta pentru viitorul tarii. Astfel, seful statului a semnat decretul, cu toate ca USR ii ceruse sa amane aceasta decizie. Klaus Iohannis a semnat Joi, 16 iulie 2020, Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea alegerilor locale la data de 27 septembrie 2020. Astfel, Administratia . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Legea mirosurilor intra in vigoare de astazi si presupune amenzi usturatoare pentru gospodine

Legea mirosurilor intra de astazi in vigoare. Firmele care au activitati ce polueaza olfactiv risca amenzi usturatoare. Si persoanele fizice sunt luate in vizor, mai ales daca au vecini sensibili. Acestea nu vor mai putea gati cu usa sau cu geamurile deschise.

Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, astazi, legea prin care 16 august este declarata ca Ziua nationala pentru comemorarea martirilor Brancoveni, precum si de constientizare a violentelor impotriva crestinilor. Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat data de 16 august ca zi nationala. Data .

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea de declarare a zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi, a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala in raport cu criticile formulate, a transmis CCR.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate restrictiile existente in acest moment. Situatia epidemiologica nu este buna. Am avut si.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate.

Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

Klaus Iohannis a semnat joi, 16 iulie, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea dateialegerilor pentru alegerile locale din 2020. De asemenea, decretul are in vedere si masurile pentru buna.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020.

Copiii victimelor din inchisorile comuniste vor primi o indemnizatie lunara. Klaus Iohannis a semnat azi documentul

Urmasii detinutilor politici, victime ale sistemului comunist, instaurat din 6 martie 1945, vor primi de la stat o indemnizatie lunara in valoare de 500 de lei. Klaus Iohannis a promulgat legea miercuri, 15.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind campaniile de informare pentru combaterea ambroziei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea care prevede ca autoritatile publice locale si ministerele de resort desfasoara anual campanii de informare in media, online si in forma scrisa pentru combaterea ambroziei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )