Libnet.ro
UNICEF

07:01

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu premierul si ministrul Finantelor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu premierul si ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Luni, Iohannis a afirmat ca va incerca o mediere. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Viorica Dancila in cadrul medierii Guvern- BNR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis o va primi vineri la Palatul Cotroceni pe premierul Viorica Dancila. Invitatia a fost facuta de acum doua zile si are loc in cadrul medierii Guvern - BNR pe care o incearca seful.

Klaus Iohannis, intalnire cu Mugur Isarescu in contextul scandalului Guvern- BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu prim-vicepresedintele BNR, Florin Georgescu. Acesta scandal are loc in contextul acuzatiilor dure aduse de Liviu.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce mai multe persoane din spatiul public l-au acuzat pe presedinte de anisemitism. Sa fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost laudat s.

Razboi deschis intre Iohannis si Dancila. Premierul nu vine la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Luni, Iohannis a afirmat ca va incerca o mediere.

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala.

Presedintele Iohannis se ntlneste vineri cu premierul Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Iohannis, intalnire cu fostul presedinte al RF Germania

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni pe Christian Wulff, fost presedinte al Republicii Federale Germania, aflat in vizita la Bucuresti, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Solicit public demisia doamnei Dancila

Klaus Iohannis face o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis ar fi urmat sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )