Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis: Nu introducem restrictii noi, insa cele care sunt acum in vigoare raman. Restrictiile sunt obligatorii, nu optionale

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Nu introducem restrictii noi, insa cele care sunt acum in vigoare raman. Restrictiile sunt obligatorii, nu optionale

Premierul Florin Citu, Raed Arafat si ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii au fost chemati joi la Cotroceni pentru o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19. La finalul intalnirii, presedintele Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa in care a subliniat ca de sarbatori nu vor fi restrictii noi, insa cele care exista, vor ramane in vigoare. continuă pe Adevărul

Iohannis: Nu vom introduce restrictii noi de Sarbatori, cele in vigoare raman Pandemia, din pacate, e cu noi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca de Sarbatori nu se vor introduce restrictii noi, cele de pana acum ramanand in vigoare. Seful statului a avut joi, la Palatul Cotroceni, o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19 cu premierul Citu si mai multi ministri.

Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca de Craciun nu vor fi introduse noi restrictii, insa i-a indemnat pe romani sa respecte, in continuare, regulile de protectie sanitara.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi.

IOHANNIS: Nu vom introduce restrictii noi de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu vor fi introduse restrictii noi de sarbatori, insa raman in vigoare restrictiile deja existente, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog sa va feriti de boala, nu e de joaca!

Klaus Iohannis a anuntat ca nu vor fi introduse restrictii noi in contextul pandemiei de Covid-19 da.

Klaus Iohannis: Dragi romani, de Sarbatori aveti grija de voi si de cei dragi voua si respectati restrictiile! Va doresc multa sanatate si Craciun fericit!

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineata, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Florin Citu, mai multi ministri din.

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare legea ce respinge OUG 166. Ordonanta viza protejarea intereselor statului in domeniul societatilor in care e actionar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare legea care respinge Ordonanta de Urgenta a Guvernului 1662020. Aceasta din urma modifica Legea nr. 1732020 privind unele masuri pentru.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )