Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate alaturi de liderii europeni: Perspectiva rapida a unui vaccin ne da astazi sperante. increderea si solidaritatea europeana ne ofera forta necesara sa recladim normalitatea

Klaus Iohannis a transmis un mesaj, printr-un colaj video postat peTwitter,in carelideri Uniunii Europene au indeamnatla solidaritate in eforturile de a opri pandemia de.

Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca de Craciun nu vor fi introduse noi restrictii, insa i-a indemnat pe romani sa respecte, in continuare, regulile de protectie sanitara.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marti seara, pe Florin Citu premier. Acesta are la dispozitie 10 zile sa formeze guvernul.

Klaus Iohannis: Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989

Presedintele Klaus Iohannis a omagiat eroii care in urma cu 31 ani au asezat piatra de temelie a Rom.

IOHANNIS: Darul pe care il putem face in acest an, de sarbatori, este sa ii protejam pe cei dragi

Darul pe care il putem face in acest an, de sarbatori, este sa ii protejam pe cei dragi, a afirmat presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj video de Craciun.

VIDEO Iohannis, indemn la distantare in Ajunul Craciunului: Darul pe care il putem face cu totii - sa ii protejam pe cei dragi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ii indeamna joi, in Ajunul Craciunului, pe romani sa ofere celor dragi protectie si sa mentina distanta. Sa fim, asadar, impreuna in spirit, convinsi ca solidari vom reveni in curand la o viata normala, spune Iohannis in mesajul sau de Craciun.

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice.

Klaus Iohannis: Dragi romani, de Sarbatori aveti grija de voi si de cei dragi voua si respectati restrictiile! Va doresc multa sanatate si Craciun fericit!

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineata, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Florin Citu, mai multi ministri din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )