Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis invita romanii sa semneze o petitie online pentru egalitatea sexelor:Egalitatea de sanse intre femei si barbati este parte din progresul omenirii.

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis invita romanii sa semneze o petitie online pentru egalitatea sexelor:Egalitatea de sanse intre femei si barbati este parte din progresul omenirii.

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care indeamna la semnarea unei petitii online ce se desfasoara la nivel global sub egida ONU, lansata in septembrei 2014, si al carei ambasador este actrita britanica Emma Watson. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis invita romanii sa semneze o petitie online pentru egalitatea sexelor:Egalitatea de sanse intre femei si barbati este parte din progresul omenirii

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care indeamna la semnarea unei petitii online ce se desfasoara la nivel global sub egida ONU, lansata in septembrei 2014, si al carei ambasador este actrita britanica Emma Watson.

Klaus Iohannis vrea accelerarea activitatii procurorilor DNA

Klaus Iohannis a dat iarasi un interviu pentru presa straina, de data aceasta pentru o televiziune din Croatia. A laudat actiunile DNA care ne vor ajuta sa intram in Schengen, a spus ca sustine lupta.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind insolventa persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Cotroceniul. Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata pe 20 mai de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri.

Presedintele Bombardier Transportation se intalneste joi cu Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Bombardier Transportation joi, 18 iunie, pentru a-i prezenta industria in care activeaza compania. Lutz Bertling este COO al companiei, dar si presedintele Asociatiei.

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

Klaus Iohannis, interviu despre coruptie in presa croata: Este o poveste fara sfarsit. Romania este intr-o faza fierbinte a combaterii coruptiei

Romania se afla intr-o faza fierbinte a luptei impotriva coruptiei. Declaratia ii apartine presedintelui Klaus Iohannis care intr-un interviu pentru presa croata, a aratat ca tara noastra va trece cu.

Klaus Iohannis a promulgat doua legi de aprobare a unor ordonante ce vizeaza Autoritatea de Supraveghere Financiara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat doua legi pentru aprobarea unor ordonante de urgenta care privesc organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si completarea legii asigurarilor din 1995, a anuntat luni Administratia Prezidentiala. Astfel, a fost promulgata Legea privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 78/2013 pentru completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea ASF.

Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa in noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa, Carmen Iohannis, cu noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, scrie stiripesurse. ro. Pretul standard al acestei masini de.

Klaus Iohannis participa, alaturi de sotia sa, la un concert oferit de presedintele Portugaliei, la fostul Palat Regal

Klaus Iohannis a anuntat ca joi, de la ora 19, va participa, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la un concert organizat la fostul Palat Regal, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Concertul e.

Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, stia ca Victor Ponta va merge la Baku, dar nu l-a informat si pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache stia ca premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, dar nu l-a informat pe Klaus Iohannis. Faptul ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )