Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Bombardier Transportation se intalneste joi cu Klaus Iohannis

B1 B1,
Presedintele Bombardier Transportation se intalneste joi cu Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Bombardier Transportation joi, 18 iunie, pentru a-i prezenta industria in care activeaza compania. Lutz Bertling este COO al companiei, dar si presedintele Asociatiei. continuă pe B1

Presedintele Bombardier Transportation se intalneste cu Iohannis

Presedintele Bombardier Transportation, Lutz Bertling, a declarat, la Bucuresti, ca se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis, caruia ii va face o prezentare a industriei in care activeaza compania.

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, pe presedintele Portugaliei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, care efectueaza o vizita oficiala in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis participa, alaturi de sotia sa, la un concert oferit de presedintele Portugaliei, la fostul Palat Regal

Klaus Iohannis a anuntat ca joi, de la ora 19, va participa, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la un concert organizat la fostul Palat Regal, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Concertul e.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind insolventa persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Cotroceniul. Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata pe 20 mai de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri.

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa in noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa, Carmen Iohannis, cu noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, scrie stiripesurse. ro. Pretul standard al acestei masini de.

Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen, el mentionand totodata ca suntem intr-o faza fierbinte, de care vom trece cu bine si aratand, referitor la cazul premierului, ca speta este trista, potrivit Mediafax. Klaus Iohannis a sustinut, la Zagreb, o conferinta de presa comuna cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, dupa convorbirile avute cu aceasta. Cei doi sefi de stat au fost intrebati, in contextul in care ambele tari sunt membre ale UE si doresc sa acceada in spatiul Schengen, daca lupta impotriva coruptiei afecteaza acest efort al celor doua tari.

Klaus Iohannis: Cu ocazia inceperii Ramadanului doresc tuturor credinciosilor musulmani din Romania un post binecuvantat de Dumnezeu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia inceperii Ramadanului si a anuntat ca va lua parte la traditionala Cina de Iftar. Cu ocazia inceperii lunii postului Ramadan doresc sa transmit.

Klaus Iohannis invita romanii sa semneze o petitie online pentru egalitatea sexelor:Egalitatea de sanse intre femei si barbati este parte din progresul omenirii.

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care indeamna la semnarea unei petitii online ce se desfasoara la nivel global sub egida ONU, lansata in septembrei 2014, si al carei ambasador este actrita britanica Emma Watson.

Klaus Iohannis invita romanii sa semneze o petitie online pentru egalitatea sexelor:Egalitatea de sanse intre femei si barbati este parte din progresul omenirii

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care indeamna la semnarea unei petitii online ce se desfasoara la nivel global sub egida ONU, lansata in septembrei 2014, si al carei ambasador este actrita britanica Emma Watson.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )