Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis vrea accelerarea activitatii procurorilor DNA

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis vrea accelerarea activitatii procurorilor DNA

Klaus Iohannis a dat iarasi un interviu pentru presa straina, de data aceasta pentru o televiziune din Croatia. A laudat actiunile DNA care ne vor ajuta sa intram in Schengen, a spus ca sustine lupta. continuă pe Antena3

Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, stia ca Victor Ponta va merge la Baku, dar nu l-a informat si pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Seful cancelariei prezidentiale Dan Mihalache stia ca premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, Azerbaidjan, dar nu l-a informat pe Klaus Iohannis. Faptul ca.

Klaus Iohannis in Croatia: Lupta anticoruptie se desfasoara din plin, suntem intr-o faza fierbinte

Presedintele Iohannis a declarat, luni, la Zagreb, ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen, el mentionand totodata ca suntem intr-o faza fierbinte, de care vom trece cu bine si aratand, referitor la cazul premierului, ca speta este trista, potrivit Mediafax. Klaus Iohannis a sustinut, la Zagreb, o conferinta de presa comuna cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, dupa convorbirile avute cu aceasta. Cei doi sefi de stat au fost intrebati, in contextul in care ambele tari sunt membre ale UE si doresc sa acceada in spatiul Schengen, daca lupta impotriva coruptiei afecteaza acest efort al celor doua tari.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 55 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Klaus Iohannis il primeste, miercuri, pe presedintele Portugaliei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, care efectueaza o vizita oficiala in Romania, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, interviu despre coruptie in presa croata: Este o poveste fara sfarsit. Romania este intr-o faza fierbinte a combaterii coruptiei

Romania se afla intr-o faza fierbinte a luptei impotriva coruptiei. Declaratia ii apartine presedintelui Klaus Iohannis care intr-un interviu pentru presa croata, a aratat ca tara noastra va trece cu.

GALERIE FOTO. Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Croatia

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care efectueaza o vizita de doua zile in Croatia, a declarat, luni, la Zagreb, ca Romania se afla in aceste momente intr-o ampla lupta anticoruptie, ca suntem intr-o faza fierbinte, si ca spera ca rezultatele luptei anticoruptie sa influenteze pozitiv aderarea la Spatiul Schengen.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )