Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache pentru profesionalismul si competenta manifestate

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache pentru profesionalismul si competenta manifestate

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sef al Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, acum ambasador la Londra, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, informeaza. continuă pe B1

Presedintele Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache cu Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe noul ambasador in Marea Britanie, fostul consilier prezidential Dan Mihalache, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe istoricul Mihnea Berindei

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de decorare post-mortem a istoricului Mihnea Berindei cu Ordinul National Serviciul Credincios, in grad de Cavaler.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul sau consilier, Dan Mihalache, cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul consilier prezidential Dan Mihalache, in prezent ambasador in Marea Britanie, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de.

Iohannis l-a decorat pe fostul sau consilier Mihalache cu Steaua Romaniei, pentru PROFESIONALISM si COMPETENTA

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul consilier prezidential Dan Mihalache, in prezent ambasador in Marea Britanie, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Klaus Iohannis, despre impactul BREXIT asupra Romaniei: E nevoie de solidaritate in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni pe tema Brexit, ca Romania regreta votul dat de britanici pentru iesirea din Uniunea Europeana, adaugand insa ca tara noastra respecta decizia luata de Marea Britanie.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care trece la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care s-a pensionat in data de 13 iulie, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis, in chestiunea Brexit: Trebuie sa fim de partea Marii Britanii si de partea Europei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Sibiu, unde s-a deplasat pentru intalnirea cu omologul german, Joachim Gauck, despre referendumul organizat in Marea Britanie, in cadrul caruia se voteaza ramanerea sau nu in Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija.

Klaus Iohannis, dupa Brexit: Romania continua pe calea europeana, nu sunt motive de ingrijorare economica si financiara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire la Cotroceni cu principalii factori de decizie guvernamentala. Presedintele a motivat intalnirea din cauza votului de iesire a Marii Britanii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )