Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe istoricul Mihnea Berindei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe istoricul Mihnea Berindei

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de decorare post-mortem a istoricului Mihnea Berindei cu Ordinul National Serviciul Credincios, in grad de Cavaler. continuă pe Adevărul

Istoricul Mihnea Berindei, decorat post-mortem de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de decorare post-mortem a istoricului Mihnea Berindei cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis, anunt important despre lupta anticoruptie: Este vitala pentru Romania!

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat aceasta lupta este vitala pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele german Joachim Gauck: Summitul NATO trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, cu o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic

Summitul NATO de la Varsovia trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, unitate si coeziune, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu omologul sau german, Joachim Gauck, in care a pledat din nou pentru o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic al Aliantei.

Presedintele Germaniei, in vizita de stat in Romania. Joachim Gauck se intalneste luni cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, si partenera sa. Daniela Schadt, se afla intr-o vizita de stat in Romania in perioada 20 - 22 iunie, oficialul german avand programate discutii politice cu presedintele Klaus Iohannis si cu prim-ministrul Dacian Ciolos luni si o vizita la Sibiu marti.

Klaus Iohannis, avere pas cu pas. Cati bani au presedintele si sotia sa - vezi Declaratia de avere

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, sunt proprietarii a cinci locuinte, cu una mai putin dupa ce au pierdut un imobil in instanta, potrivit ultimei declaratii de avere a sefului statului,.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu legea care le permite alesilor penali sa isi pastreze mandatele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

Klaus Iohannis, in chestiunea Brexit: Trebuie sa fim de partea Marii Britanii si de partea Europei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Sibiu, unde s-a deplasat pentru intalnirea cu omologul german, Joachim Gauck, despre referendumul organizat in Marea Britanie, in cadrul caruia se voteaza ramanerea sau nu in Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat 'aceasta lupta este vitala pentru Romania', a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )