Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe generalul Dumitru Cocoru, adjunct al SRI si seful interceptarilor: Care sunt legaturile sotiei acestuia cu piata farmaceutica

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe generalul Dumitru Cocoru, adjunct al SRI si seful interceptarilor: Care sunt legaturile sotiei acestuia cu piata farmaceutica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi un decret de trecere in rezerva a general-locotenentului Cocoru Dumitru din Serviciul Roman de Informatii, potrivit unui comunicat al Administratie. continuă pe B1

Schimbare la varful SRI facuta de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de trecere in rezerva cu avansare la gradul de general cu patru stele a lui Dumitru Cocoru, adjunct al sefului SRI. inaintea ocuparii acestei pozitii,.

Klaus Iohannis, atacat dur. A fost prea lacom si s-a grabit

Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis a comis o greseala majora care a costat Partidul National Liberal alegerile locale. Toata lumea considera ca in noiembrie, domnul Iohannis a.

Klaus Iohannis, in Luxemburg: Va invit sa descoperiti Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a pledat luni pentru aprofundarea colaborarii romano-luxemburgheze, subliniind si importanta dezvoltarii relatiile interumane. Este deosebit de important sa dezvoltam relatiile interumane. Acest tip de contacte ar trebui sa fie aprofundate in continuare, deoarece, pe termen lung, vor defini relatiile bilaterale dintre Romania si Luxemburg. Astfel, ar trebui sa incurajam comunitatea de afaceri, savantii si cercetatorii, comunitatile din tarile noastre sa colaboreze la un nivel si mai avansat. Va invit sa descoperiti Romania, a declarat Iohannis, la Primaria orasului Luxemburg, citat de Agerpres.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

Victor Ponta il taxeaza non-stop pe Klaus Iohannis

Victor Ponta, fost candidat in alegerile prezidentiale din 2014, are saptamanal pozitii extrem de critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il taxeaza in iesirile publice sau in postari pe contul sau de facebook.

Klaus Iohannis s-ar putea deplasa in Franta pentru a incuraja nationala de fotbal la EURO 2016

Klaus Iohannis este cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport si acest lucru ar putea sa-l faca sa mearga in Franta pentru a asista la meciurile nationalei de fotbal. Desi anumite surse din anturajul.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu judecatorii Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit astazi la Palatul Cotroceni, cu judecatorii Curtii Constitutionale. intalnirea a avut loc la solicitarea lui Augustin Zegrean si a fost prilejuita de incheierea mandatelor a trei judecatori ai Curtii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei.

Klaus Iohannis, intalnire oficiala cu judecatorii CCR la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are miercuri o intalnire la Cotroceni cu judecatorii Curtii Constitutionale, la solicitarea lui Augustin Zegrean, dupa incheierea mandatelor a trei judecatori CCR,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )