Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, absenti

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, absenti

Ambasada Frantei organizeaza o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez. Michele Ramis,Ambasadoarea Frantei in Romania: incurajam toate eforturile ce vizeaza pastrarea si apararea valorilor, printre care statul de drept si independenta justitiei. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Dragnea, Tariceanu si Dancila, absenti

Ambasada Frantei a organizat o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se vor intalni, sambata, pentru prima oara dupa revocarea acesteia de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Seful.

Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei: Presedintele si-a incheiat discursul intr-un mod cu totul surprinzator(FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata la festivitatile organizate la Ambasada Frantei, la Bucuresti, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. in discursul pe care l-a sustinut cu aceasta ocazie,.

Klaus Iohannis, la receptia de 14 iulie: Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil in relatie cu Franta

Ultimii ani au cunoscut 039;un elan remarcabil039; in relatia cu Franta, parteneriatul strategic al Romaniei cu aceasta tara urmand sa fie aprofundat, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la receptia de 14 Iulie, de la Bucuresti, scrie Agerpres.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

Klaus Iohannis, despre revocarea Codrutei Kovesi: in niciun moment nu a fost o optiune pentru mine sa nu respect Constitutia si statul de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii in legatura cu revocarea Laurei Coduta Kovesi de la conducerea DNA. Prezent la summit-ul NATO de la Bruxelles, seful statului a declarat .

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice care va avea loc la Bruxelles, unde, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, conform Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )