Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la receptia de 14 iulie: Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil in relatie cu Franta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, la receptia de 14 iulie: Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil in relatie cu Franta

Ultimii ani au cunoscut 039;un elan remarcabil039; in relatia cu Franta, parteneriatul strategic al Romaniei cu aceasta tara urmand sa fie aprofundat, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la receptia de 14 Iulie, de la Bucuresti, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, la receptia de 14 Iulie: Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil n relatia cu Franta

Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil in relatia cu Franta, parteneriatul strategic al Romaniei cu aceasta tara urmand sa fie aprofundat, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la receptia de 14 Iulie, de la Bucuresti, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei: Presedintele si-a incheiat discursul intr-un mod cu totul surprinzator(FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata la festivitatile organizate la Ambasada Frantei, la Bucuresti, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. in discursul pe care l-a sustinut cu aceasta ocazie,.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, absenti

Ambasada Frantei organizeaza o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez. Michele Ramis,Ambasadoarea Frantei in Romania: incurajam toate eforturile ce vizeaza pastrarea si apararea valorilor, printre care statul de drept si independenta justitiei.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Dragnea, Tariceanu si Dancila, absenti

Ambasada Frantei a organizat o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se vor intalni, sambata, pentru prima oara dupa revocarea acesteia de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Seful.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 14 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 14 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti - Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 14 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 14 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator - E o placere sa-ti revezi azi rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 14 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 14 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )