Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei: Presedintele si-a incheiat discursul intr-un mod cu totul surprinzator(FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Frantei: Presedintele si-a incheiat discursul intr-un mod cu totul surprinzator(FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata la festivitatile organizate la Ambasada Frantei, la Bucuresti, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. in discursul pe care l-a sustinut cu aceasta ocazie,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la receptia de 14 iulie: Ultimii ani au cunoscut un elan remarcabil in relatie cu Franta

Ultimii ani au cunoscut 039;un elan remarcabil039; in relatia cu Franta, parteneriatul strategic al Romaniei cu aceasta tara urmand sa fie aprofundat, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la receptia de 14 Iulie, de la Bucuresti, scrie Agerpres.

Gafa uriasa la parada de Ziua Nationala a Frantei. O eroare a aparut la unul din avioanele care survolau Arcul de triumf

O gafa s-a produs sambata, la Paris, in timpul ceremoniilor de 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei. Aviatorii francezi au incurcat CULORILE DRAPELULUI NATIONAL, in traditionalul survol pe deasupra Arcului.

Ziua nationala a Frantei: Parada spectaculoasa cu mii de militari pe strazile Parisului(VIDEO)

Zi de sarbatoare in Franta. in inima Parisului au avut loc defilari spectaculoase iar milioane de francezi au participat la festivitatile de Ziua Nationala sau, asa cum e numita in Hexagon, Ziua Caderii.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, absenti

Ambasada Frantei organizeaza o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez. Michele Ramis,Ambasadoarea Frantei in Romania: incurajam toate eforturile ce vizeaza pastrarea si apararea valorilor, printre care statul de drept si independenta justitiei.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Dragnea, Tariceanu si Dancila, absenti

Ambasada Frantei a organizat o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

LIVE VIDEO Franta in sarbatoare. Emmanuel Macron participa la festivitatile de Ziua Nationala

Seful statului francez, Emmanuel Macron, asista, alaturi de invitatii lui, la parada de Ziua Nationala a Frantei. La eveniment participa 4. 290 de militari, 220 de vehicule, 64 de avioane si 30 de elicoptere.

VIDEO Franta in sarbatoare. Emmanuel Macron a participat la festivitatile de Ziua Nationala

Seful statului francez, Emmanuel Macron, a asistat, alaturi de invitatii lui, la parada de Ziua Nationala a Frantei. La eveniment au participat 4. 290 de militari, 220 de vehicule, 64 de avioane si 30 de elicoptere.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se vor intalni, sambata, pentru prima oara dupa revocarea acesteia de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Seful.

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )