Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis a luat trenul pana la Ploiesti, iar internetul a pus de glume bune

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a luat trenul pana la Ploiesti, iar internetul a pus de glume bune

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu trenul ieri, iar fotografiile de la eveniment au fost, ca intotdeauna, prilej de meme bune pe internet. Klaus Iohannis a renuntat la coloana oficiala pentru drumul dintre Bucuresti si Ploiesti, alegand in schimb sa circule cu trenul, ca orice alt amarastean. Iohannis n-a mers pe scara, la capatul vagonului, []. continuă pe Playtech

Presedintele Iohannis a luat trenul pana la Ploiesti si spune ca drumul i s-a parut rezonabil

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit, miercuri, cu trenul de la Bucuresti pana la Ploiesti, unde participa la dezbaterea intitulata Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti.

VIDEO Klaus Iohannis a calatorit cu trenul la Ploiesti. Presa locala scrie ca Primaria a asfaltat gropile doar pe unde va trece seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit miercuri dupa-amiaza cu trenul spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti. Seful statului a postat si o fotografie din tren pe pagina sa de Facebook. Ziarul Incomod din Ploiesti a scris, miercuri, ca Primaria din oras a asfaltat astazi gropile si denivelarile din zona Universitatii din Ploiesti, in ziua in care presedintele este asteptat la un eveniment gazduit de universitate.

Klaus Iohannis a ajuns cu trenul in cea mai rau-famata gara din Ploiesti. Femeile de serviciu, trimise sa spele peronul inaintea sosirii presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va veni cu trenul la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Este una dintre cele mai rau famate zone din oras.

Klaus Iohannis a fost cu trenul la Ploiesti: Am vrut sa vad personal cum se circula

Presedintele Klaus Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care-l infatiseaza intr-un vagon de tren, spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea despre Orasele.

Radu Banciu, despre calatoria lui Iohannis cu trenul: S-au facut pregatiri ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu calatoria efectuata de presedintele Klaus Iohannis cu trenul la Ploiesti, unde a participat la o conferinta. Presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis participa,miercuri, la o dezbatere despre orasele la 100 de ani de la Marea Unire

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Ploiesti, la dezbaterea despre Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

Ce greseala a facut Klaus Iohannis in legatura cu Mersul Trenurilor. Cat dureaza de fapt o calatorie de la Bucuresti la Sibiu

In premiera de cand este presedinte, Klaus Iohannis s-a dus miercuri dupa amiaza cu trenul la Ploiesti, unde a participat la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti .

Presedintele Klaus Iohannis, la Ploiesti. Este invitatul principal la o dezbatere pe tema Marii Uniri de la 1918

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, 22 noiembrie, la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, eveniment organizat de administratia publica locala.

Elevul olimpic care l-a pus in incurcatura pe Klaus Iohannis. Presedintele ar fi trebuit sa-l determine sa ramana in tara: Mi s-a parut putin ambiguu raspunsul

Catalin Branoiu, un elev eminent din Ploiesti, campion national la Olimpiada de Chimie, a reusit la varsta de doar 16 ani sa-l incurce pe presedintele Klaus Iohannis. Prezent, marti, 22 noiembrie, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, unde a avut loc dezbaterea la care invitat principal a fost seful statului, adolescentul i-a adresat presedintelui o intrebare cu referire la viitorul tinerilor.

Klaus Iohannis nu mai poate refuza numirea judecatorilor si procurorilor

Decizie de ultima ora pe care parlamentarii din comisia speciala au luat-o cu foarte putin timp in urma. Este vorba despre faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,nu mai poate refuza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )