Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elevul olimpic care l-a pus in incurcatura pe Klaus Iohannis. Presedintele ar fi trebuit sa-l determine sa ramana in tara: Mi s-a parut putin ambiguu raspunsul

Adevărul Adevărul,
Elevul olimpic care l-a pus in incurcatura pe Klaus Iohannis. Presedintele ar fi trebuit sa-l determine sa ramana in tara: Mi s-a parut putin ambiguu raspunsul

Catalin Branoiu, un elev eminent din Ploiesti, campion national la Olimpiada de Chimie, a reusit la varsta de doar 16 ani sa-l incurce pe presedintele Klaus Iohannis. Prezent, marti, 22 noiembrie, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, unde a avut loc dezbaterea la care invitat principal a fost seful statului, adolescentul i-a adresat presedintelui o intrebare cu referire la viitorul tinerilor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a luat trenul pana la Ploiesti, iar internetul a pus de glume bune

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu trenul ieri, iar fotografiile de la eveniment au fost, ca intotdeauna, prilej de meme bune pe internet. Klaus Iohannis a renuntat la coloana oficiala pentru drumul dintre Bucuresti si Ploiesti, alegand in schimb sa circule cu trenul, ca orice alt amarastean. Iohannis n-a mers pe scara, la capatul vagonului, [].

Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa maine la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Klaus Iohannis nu mai poate refuza numirea judecatorilor

Decizie de ultima ora pe care parlamentarii din comisia speciala au luat-o cu foarte putin timp in urma. Este vorba despre faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,nu mai poate refuza.

Klaus Iohannis nu mai poate refuza numirea judecatorilor si procurorilor

Decizie de ultima ora pe care parlamentarii din comisia speciala au luat-o cu foarte putin timp in urma. Este vorba despre faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,nu mai poate refuza.

Klaus Iohannis a fost cu trenul la Ploiesti: Am vrut sa vad personal cum se circula

Presedintele Klaus Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care-l infatiseaza intr-un vagon de tren, spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea despre Orasele.

VIDEO Klaus Iohannis a calatorit cu trenul la Ploiesti. Presa locala scrie ca Primaria a asfaltat gropile doar pe unde va trece seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit miercuri dupa-amiaza cu trenul spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti. Seful statului a postat si o fotografie din tren pe pagina sa de Facebook. Ziarul Incomod din Ploiesti a scris, miercuri, ca Primaria din oras a asfaltat astazi gropile si denivelarile din zona Universitatii din Ploiesti, in ziua in care presedintele este asteptat la un eveniment gazduit de universitate.

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, decorat de Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, si alti reprezentanti ai institutiei au fost decorati de catre prsedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, decorat de Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, si alti trei reprezentanti ai institutiei au fost decorati de catre prsedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru contributia semnificativa la protejarea si stimularea concurentei pe piata romaneasca in vederea dezvoltarii unui mediu concurential adecvat si o promovare cat mai buna a intereselor consumatorilor.

Ce greseala a facut Klaus Iohannis in legatura cu Mersul Trenurilor. Cat dureaza de fapt o calatorie de la Bucuresti la Sibiu

In premiera de cand este presedinte, Klaus Iohannis s-a dus miercuri dupa amiaza cu trenul la Ploiesti, unde a participat la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti .

Klaus Iohannis: Avem dificultati cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu Romania (VIDEO)

In plina frenezie privind statul paralel, Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor afirmand ca acestia sunt paraleli cu Romania. Avem.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )