Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, mesaj dupa ce doi militari romani au fost raniti in Afganistan: Viata niciunuia nu este in pericol

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj dupa ce doi militari romani au fost raniti in Afganistan: Viata niciunuia nu este in pericol

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia. continuă pe B1

Doi militari romani au fost raniti in Afganistan, intr-un atac cu dispozitiv exploziv improvizat

Ministerul Apararii informeaza ca doi militari romani au fost raniti miercuri, in Afganistan, in timpul unei misiuni de patrulare, in urma unui atac cu dispozitiv exploziv improvizat. Ei au fost transportati.

Doi militari romani, raniti in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan, in urma exploziei unui dispozitiv improvizat

Doi militari romani au fost raniti, miercuri, in Afganistan, in timpul unei misiuni de patrulare, in urma declansarii unui dispozitiv exploziv improvizat. Cei doi primesc tratament de specialitate la Spitalul Militar ROL-2 din Baza Aeriana Kandahar, fiind in stare stabila.

Doi militari romani, raniti in Afganistan

Doi militari romani au fost raniti miercuri in Afganistan, in timpul unei misiuni de patrulare in zona de responsabilitate, in urma unui atac cu dispozitiv exploziv improvizat, informeaza Ministerul Apararii Nationale MApN), citat de Agerpres.

MApN, precizari despre starea celor doi militari romani raniti in Afganistan: Viata lor nu este pusa in pericol (VIDEO)

Cei doi militari raniti in Afganistan, in timpul unei misiuni de patrulare, sunt sub ingrijiri medicale, iar viata lor nu este pusa in pericol, a precizat Daniel Anghel, purtator de cuvant al Ministerului.

Klaus Iohannis, concluzii dupa Summit-ul Initiativei celor Trei Mari

Klaus Iohannis s-a aratat multumit dupa discutiile purtate de oficialii celor 12 state membre UE afl.

Militari romani, raniti de o explozie in Afganistan

Doi militari romani au fost raniti miercuri in timpul unei misiuni de patrulare. Cei doi au fost int.

KLAUS IOHANNIS: Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului a adaugat ca viata niciunuia dintre militari nu este in pericol si este permanent informat despre evolutia starii de sanatate a acestora, conform News. ro.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

intrebarile incomode la care presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa raspunda

Klaus Iohannis a evitat sa raspunda intrebarilor incomode puse de reporteri astazi, dupa ce seful statului a tinut o declaratie de presa in contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri cu COVID. intrebat de lipsa tabletelor din scoli, cazul celor doi deputati PNL infectati cu COVID la o nunta sau despre pesedistii care au devenit penelisti peste noapte, presedintele fie a raspuns pe langa, fie pur si simplu a refuzat sa ofere un raspuns.

Ion Cristoiu: Asa ceva e greu de conceput chiar si in cazul lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu sustine ca, prin minimalizarea pericolului valului doi al pandemiei, presedintele Klaus Iohannis nu face altceva decat sa le dea romanilor un semn de relaxare, contrar curentului european, pentru a nu se renunta la ideea de alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )