Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat sambata, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale,. continuă pe Antena3

Educatia financiara, mai importanta ca niciodata

Presedintelui Klaus Iohannis a subliniat astazi, in mesajul transmis cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania, importanta educatiei financiare si a celei antreprenoriale, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat.

Klaus Iohannis, mesaj pentru studenti: Din nefericire, cadrul legislativ nu este mereu cel mai flexibil

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia celei de-a XI-a editii a Congresului Studentilor din Romania in care subliniaza importanta educatiei financiare si a celei.

Programul presedintelui Klaus Iohannis la Blaj. Ce va face seful statului in orasul din Alba denumit si Mica Roma

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla sambata, 12 mai, la Blaj, unde va participa la inaugurarea oficiala a Palatului Cultural, care a fost reabilitat complet de Primaria Blaj si de Consiliul Judetean Alba. Iohannis va fi prezent si pe Campia Libertatii si va participa la o coferinta dedicata Centenarului Unirii.

Klaus Iohannis i ndeamna pe studenti sa se implice n problemele societatii

Implicarea studentilor in problemele societatii este esentiala, a transmis sambata Klaus Iohannis, facand trimitere la generatiile care au participat la modernizarea Romaniei, de-a lungul istoriei. El a mai sustinut ca este nevoie de o abordare pragmatica in ceea ce priveste integrarea tinerilor absolventi pe piata muncii.

VIDEO Klaus Iohannis, la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei: Auzim n ultima vreme n Romnia voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice / Este cel mai facil discurs

Presedintele Klaus Iohannis a criticat miercuri voci de la Bucuresti care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice, afirmand ca este vorba de cel mai facil discurs din partea celor deranjati de standardele europene de democratie autentica.

FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii dure la adresa PSD: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul european al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis nu a ratat nicio ocazie in scurta vizita pe care a facut-o sambata, 12 mai, la Blaj ca sa atace PSD, liderul acestui partid si guvernarea. Iohannis a folosit de mai multe ori cuvantul catastrofa si l-a criticat, indirect, si pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj - locul marii adunari nationale din urma cu 170 de ani

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Presedintele Klaus Iohannis, la Blaj: Statul de drept si politica externa, puse in pericol prin asa-zise reforme

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Klaus Iohannis, gafa de proportii la receptia de la Cotroceni

Gafa de proportii facuta de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a ratat cu un an proclamarea independentei Romaniei. Evenimentul a avut loc in 9 mai 1877, deci au trecut de atunci 141 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )