Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis, mesaj la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul. PSD a depasit oricine imaginatie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul. PSD a depasit oricine imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. Acesta a subliniat ca este foarte bucuros ca noul Guvern va aborda fronta problemele cu care se confrunta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj transant la prima sedinta a Guvernul Orban: Va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor. PSD a depasit orice imaginatie

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la sedinta Guvernului Orban. O spun foarte deschis ca respir usurat ca avem un nou Guvern care acum chiar este hotarat sa se implice pentru romani,.

Presedintele Iohannis, la prima sedinta a Guvernului Orban: Liberalii au gasit o mostenire dezastruoasa lasata de PSD in ministere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la prima sedinta oficiala a Guvernului Orban, ca PSD a lasat o mostenire dezastruoasa in ministere. Dati-mi voie sa va felicit oficial, fiind ofi.

Klaus Iohannis participa la sedinta Guvernului Orban. Restructurarea Executivului, pe ordinea de zi

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de Guvern, la invitatia premierul Ludovic Orban, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Presedintele a fost prezent.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Prima sedinta a Guvernului Orban are loc miercuri

Guvernul Orban se intruneste, miercuri, in prima sedinta oficiala, potrivit unui anunt al PNL. Executivul ar putea adopta OUG pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o ordonanta de urgenta pentru asigurarea veniturilor pentru mineri, dupa inchiderea minelor.

Reactia lui Tudor Chirila, dupa ce Iohannis a fost la prima sedinta a cabinetului Orban: De aia nu ne mai facem bine!

Presedintele Iohannis a participat la prima sedinta a cabinetului Orban, miercuri. Drept urmare, Tudor Chirila si-a exprimat parerea despre noua conducere, dar si despre explicatiile sefului de stat care au motivat stadiul in care se afla Romaniei. Reactia lui Tudor Chirila dupa ce Iohannis a fost la prima sedinta a cabinetului Orban Presedintele Klaus Iohannis .

Kelemen Hunor, mesaj dur pentru Guvernul Orban: Suntem pregatiti sa va sanctionam cu o motiune de cenzura daca va fi cazul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, in plenul Parlamentului, ca nu asteapta minuni de la noul Executiv, dar asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. Noi, cei de la UDMR,.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Prima sedinta a Guvernului Orban. Restructurarea Executivului, pe ordinea de zi

Guvernul Ludovic Orban se va reuni miercuri, incepand cu ora 12,00, in prima sedinta, principalul subiect de pe ordinea de zi fiind ordonanta de urgenta privind restructurarea Executivului. Orban a declarat,.

Prima sedinta a Guvernului Orban, miercuri, la 12:00

Guvernul Orban se reuneste in prima sedinta miercuri la ora 12:00, pe ordinea zi aflandu-se in pimrul rand OUG privind organizarea Guvernului si ministerelor, necesara ca urmare a reducerii numarului de ministere la 16.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )