Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prima sedinta a Guvernului Orban, miercuri, la 12:00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima sedinta a Guvernului Orban, miercuri, la 12:00

Guvernul Orban se reuneste in prima sedinta miercuri la ora 12:00, pe ordinea zi aflandu-se in pimrul rand OUG privind organizarea Guvernului si ministerelor, necesara ca urmare a reducerii numarului de ministere la 16. continuă pe Ziarul Bursa

Prima sedinta a Guvernului Orban are loc miercuri

Guvernul Orban se intruneste, miercuri, in prima sedinta oficiala, potrivit unui anunt al PNL. Executivul ar putea adopta OUG pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o ordonanta de urgenta pentru asigurarea veniturilor pentru mineri, dupa inchiderea minelor.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Digi24: Prima lupta a Guvernului Orban: depesedizarea ministerelor. A inceput inventarul aparatului de rude, pile si amante

Cea mai mare problema a guvernului PNL in acest moment este preluarea unui mecanism profund pesedizat, practic ministrii s-au dus marti la serviciu pentru a lucra cu oamenii lasati in urma de ministrii PSD.

Prima sedinta oficiala de Guvern.La ce preluari de mandat merge Iohannis

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Orban sau a presedintelui Klaus Iohannis, iar in aceasta seara ar urma sa aiba loc si prima sedinta oficiala de Guvern, fiind asteptata adoptarea OUG privind organizarea Guvernului si a ministerelor, ca urmare a modificarii structurii Executivului.

MARIAN ANDRONACHE (PMP): investirea Guvernului Orban, o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari de dupa 1989

Investirea Guvernului Orban a fost o descatusare impotriva celei mai toxice guvernari dupa 1989 si a incheiat criza politica, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PMP si lider judetean al filialei Suceava a partidului, Marian Andronache.

Reactiile presei internationale dupa investirea Guvernului Orban. Pune capat unei crize politice care a intarziat formarea Comisiei Europene

Investirea Guvernului Orban e considerata de presa internationala un semn ca in curand se va incheia si procesul de completare al Comisiei Europene, in conditiile in care doar din Romania se mai asteapta o propunere de comisar european.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Sedinta a Guvernului Orban, astazi. Iohannis participa la preluarea mandatului unor ministri (surse)

Guvernul Orban va avea, marti, a doua reuniune a Cabinetului, in care ar putea aproba o ordonanta de urgenta pentru comasarea numarului de ministere, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Klaus Iohannis va participa la preluarea mandatului unor ministri. La prima sedinta informala de luni seara a Guvernului Orban, care a durat in jur de doua ore, au fost discutii despre programul de marti al noului Executiv, in special despre programul pe care Klaus Iohannis si Ludovic Orban urmeaza sa il aiba impreuna.

Guvernul Orban si presedintele Iohannis se reunesc, marti, la Palatul Victoria: Ce acte normative ar putea fi adoptate, in prima sedinta de lucru a unui cabinet exclusiv liberal dupa mai bine de opt decenii (VIDEO)

Guvernul Orban, primul cabinet format exclusiv din ministrii PNL al Romaniei postdecembriste si, de altfel, primul dupa o pauza de mai bine de opt decenii, se reuneste, marti, in prima sedinta de lucru de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )