Libnet.ro
UNICEF

13:31

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai. 16.000 de copii sunt abuzati anual

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai. 16.000 de copii sunt abuzati anual

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat vineri, in mesajul transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, ca bataia nu e rupta din rai si ca protejarea copiilor si a tinerilor trebuie sa se regaseasca si in salile de judecata, unde orice forma de violenta si abuz sa fie aspru pedepsita. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai

Bataia nu e rupta din rai, a afirmat vineri presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului in care a avertizat ca protejarea copiilor si a tinerilor trebuie sa se regaseasca si in salile de judecata, unde orice forma de violenta si abuz sa fie aspru pedepsita.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copiiilor: Stigmatizarea, discriminarea si abuzurile sunt probleme reale, grave. Anual, 16.000 de copii sunt victime ale violentelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, ca in Romania stigmatizarea, discriminarea si abuzurile sunt probleme reale, grave, in conditiile in care nu.

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului ca bataia nu e rupta din rai.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

De Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, Klaus Iohannis se intalneste la Cotroceni cu reprezentanti ai ANDPDCA si ai Consiliului Tinerilor Institutionalizati

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vienri, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) si ai.

FOTO Palatul Cotroceni, iluminat cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului

Palatul Cotroceni este luminat vineri in albastru cand intreaga lume sarbatoreste, la initiativa UNICEF, Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, zi ce marcheaza adoptarea Conventiei cu privire la drepturile copilului.

PSD: Iohannis socheaza - doreste mult succes elevilor fara laptopuri si fara internet

Social-democratii spun, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis a socat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor, in care le doreste mult succes la invatatura fara laptopuri, fara internet si fara manuale.

Gabriela Podasca: Solicit colegilor parlamentari sa avizeze cu celeritate Legea pentru protectia si promovarea drepturilor copilului

Gabriela Podasca Pro Romania) face un apel la parlamentari sa avizeze cu celeritate Legea pentru protectia si promovarea drepturilor copilului. Podasca subliniaza ca in Romania traiesc peste 4 milioane de copii, reprezentand 18,7% din populatie. 1 din 10 copii se duce la culcare flamand, 1 din 2 elevi care abandoneaza scoala o face din cauza costurilor si 1 din 5 copii nu este fericit.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privinddeclararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare. Legea privinddeclararea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3364 seconds )