Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai

Bataia nu e rupta din rai, a afirmat vineri presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului in care a avertizat ca protejarea copiilor si a tinerilor trebuie sa se regaseasca si in salile de judecata, unde orice forma de violenta si abuz sa fie aspru pedepsita. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai. 16.000 de copii sunt abuzati anual

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat vineri, in mesajul transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, ca bataia nu e rupta din rai si ca protejarea copiilor si a tinerilor trebuie sa se regaseasca si in salile de judecata, unde orice forma de violenta si abuz sa fie aspru pedepsita.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Drepturilor Copiiilor: Stigmatizarea, discriminarea si abuzurile sunt probleme reale, grave. Anual, 16.000 de copii sunt victime ale violentelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, ca in Romania stigmatizarea, discriminarea si abuzurile sunt probleme reale, grave, in conditiile in care nu.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis, de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului: Bataia nu e rupta din rai!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului ca bataia nu e rupta din rai.

De Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, Klaus Iohannis se intalneste la Cotroceni cu reprezentanti ai ANDPDCA si ai Consiliului Tinerilor Institutionalizati

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vienri, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) si ai.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

VIDEO Klaus Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a promis miercuri o reconstruire din temelii a sistemului sanitar din Romania, un efort de lunga durata care va demara imediat dupa constituirea unei noi majoritati in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie.

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu specialistii din Sanatate, ca a identificat mai multe solutii concrete privind modernizarea sistemelor de electricitate si de gaze din spitale si a promis ca, dupa parlamentare, va porni alaturi de guvern reconstruirea din temelii a sistemului medical.

FOTO Palatul Cotroceni, iluminat cu prilejul Zilei Internationale a Drepturilor Copilului

Palatul Cotroceni este luminat vineri in albastru cand intreaga lume sarbatoreste, la initiativa UNICEF, Ziua Internationala a Drepturilor Copilului, zi ce marcheaza adoptarea Conventiei cu privire la drepturile copilului.

PSD: Iohannis socheaza - doreste mult succes elevilor fara laptopuri si fara internet

Social-democratii spun, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis a socat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor, in care le doreste mult succes la invatatura fara laptopuri, fara internet si fara manuale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )