Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Klaus Iohannis, reactie la aproape cinci ore dupa tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la tragedia produsa sambata, la Sectia ATI COVID de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde au murit 10 pacieniti si au fost raniti alti 7 oameni, in urma unui incendiu.

Saloanele de ATI erau incuiate. Dezvaluire cutremuratoare facuta de Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti infectati cu COVID-19 internati in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit, sambata seara, dupa ce un incendiu puternic izbucnit intr-un salon de la etajul doi al unitatii medicale. Doctorul care era de garda si-a riscat viata pentru a-i scoate pe bolnavi din flacari si este si el acum in stare .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT: Acest accident groaznic ne arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca foarte important acum sa se afle foarte rapid cum a fost posibil un incendiu precuk cel de la Spitalul Judetean Piatra Neamt soldat cu moartea a zece pacienti de la ATI, iar in opini asa, acest accident arata de ce e absolut necesara reforma profunda a sistemului de sanatate publica, transmite News. ro.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Presedintele Israelului, mesaj dupa tragedia de la Piatra Neamt: Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor Ne rugam pentru recuperarea rapida a celor raniti

Reuven Rivlin, presedintele Israelului, transmite un measj de contoleante familiilor persoanelor decedate in timpul incendiului de la Piatra-Neamt. Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor.

Cristian Tudor Popescu scrie despre Dumnezeul Ticalosiei, Prostiei si Nepasarii, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt. Este cel mai grav.

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Mesajul lui Calin Popescu Tariceanu, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt, potrivit celui mai nou.

Rares Bogdan, DUR dupa tragedia de la Piatra Neamt: CORUPTIA UCIDE! Sa faca lumina. Pe cine da vina?

Zece persoane au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )