Libnet.ro
UNICEF

20:46

Klaus Iohannis va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni si marti, la Tokyo, in Japonia, unde va participa la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, luni si marti, unde va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni si marti, la Tokyo, in Japonia, unde va participa la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei. Totodata, seful statului va avea mai multe intalniri bilaterale.

Presedintele Romaniei participa, luni si marti, la intronarea imparatului Naruhito al Japoniei. Klaus Iohannis va avea si o serie de intalniri bilaterale, in marja evenimentului de la Tokyo

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa, luni si marti, la intronarea imparatului Naruhito al Japoniei, la Tokyo, anunta Administratia Prezidentiala printr-un comunicat de presa. in acest.

Presedintele Iohannis pleaca in Japonia la intronarea imparatului Naruhito

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita in Japonia, a anuntat, duminica.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul Japoniei. Ce au discutat presedinele Romaniei si Shinzo Abe

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, a fost primit luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, de prim-ministrul nipon Shinzo Abe. Cei doi au discutat de la subiecte economice la teme care tin de securitate.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, intalnire cu Ursula von der Leyen. Vrea o femeie pentru functia de comisar european

Viitorul comisar european trebuie sa fie o persoana integra, care are cunostintele necesare pentru acest post, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus.

KLAUS IOHANNIS: Viitorul buget al UE ar trebui sa fie unul corespunzator

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca viitorul buget multianual al Uniunii Europene ar trebui sa fie unul corespunzator, informeaza Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )