Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Iohannis va participa joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis va participa joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. Pe agenda de discutii a reuniunii se afla subiecte care se refera, in principal, la viitorul buget. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 17-18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European: Seful statului va pleda pentru un BREXIT ordonat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Printre subiectele aflatepe agenda de discutii a reuniuniise numara si Brexit-ul. Seful.

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi.

Comisia Europeana: Presedinta aleasa a CE, von der Leyen, discuta cu guvernul demis si cu presedintele Iohannis si asteapta mai multe nominalizari de comisar UE

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este in contact cu mai multi interlocutori din Romania, printre care guvernul demis Dancila si presedintele Klaus Iohannis, si asteapta din partea Bucurestiului mai multe nume pentru selectia viitorului comisar european roman, a declarat, luni, la Bruxelles, o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene.

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

UPDATE -Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este asteptat sa anunte numele premierului desemnat. Conform Constitutiei, premierul desemnat.

Presedintele Iohannis, asteptat sa anunte numele noului premier. Propunerea PNL este Ludovic Orban

Klaus Iohannis este asteptat de toata lumea sa anunte cine va fi premierul care va alcatui noul Guvern. Dar, dupa ritmul in care se deruleaza negocierile, nu pare ca presedintele s-ar grabi. Neoficial,.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind eliberarea din functie a cinci magistr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )