Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis: ,,in Romania exista peste 1000 de locuri pentru pacienti Covid-19, iar in acest moment peste600 sunt ocupate.

B1 B1,
Klaus Iohannis: ,,in Romania exista peste 1000 de locuri pentru pacienti Covid-19, iar in acest moment peste600 sunt ocupate.

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a precizat ca situatia nu este critica, dar este foarte ingrijoratare. Acesta a mentionat ca inRomania ex. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

Klaus Iohannis reitereaza faptul ca nu a fost testat niciodata pentru Covid-19: Nu am fost in situatia aceasta. Chiar daca ar fi o persoana bolnava, pericolul e redus aproape la zero pentru ca pastrez distanta si port masca (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, ocazie cu care a reiterat faptul ca nu a fost testat niciodata pentru COVID-19, intrucat nu s-a.

Klaus Iohannis: Autoritatile vor reactiona local si regional Nu este nevoie sa inchidem toata tara daca exista focare semnificative intr-un anumit numar de judete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat in timpul conferintei de presa de miercuri, 7 octombrie despre restrictiile impuse recent in Romania si respectarea acestora. Mai mult decat atat, acesta a facut apel la.

Klaus Iohannis: Economia isi va reveni mai repede daca vor exista din partea Guvernului mai multe stimulente

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 7 octombrie, o conferinta de presa in cadrul careia a vorbit despre noul record de infectare cu COVID-19 la nivel national. Presedintele Romaniei crede ca economia isi va.

Klaus Iohannis: Planul este sa fie crescut numarul de testari. Nu doar aparatele cu care se testeaza sunt insuficiente, asta se rezolva simplu, dar personalul calificat nu poate fi inventat peste noapte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca planul autoritatilor este acela de a creste in continuare capacitatea de testare, in.

Klaus Iohannis: Planul este sa fie crescut numarul de testari. Nu doar aparatele cu care se testeaza sunt insuficiente, asta se rezolva simplu, dar personalul calificat nu poate fi inventat peste noapte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, ca planul autoritatilor este acela de a creste in continuare capacitatea de testare, in.

Ce restrictii se vor mai da in Romania. Vestea data de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca urmare a unui nou record negativ al cazurilor de cornavirus. intrebat fiind si daca ar trebui sa ne asteptam la o noua stare de urgenta, seful statului a spus ca restrictiile vor fi impuse local. Ce restrictii se vor mai da .

VIDEO Klaus Iohannis, la Ziua Unitatii Germane: Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european

Romania reprezinta un partener solid si de incredere al Germaniei in spatiul central si sud-est european si ramane un partener apropiat pentru indeplinirea obiectivului Presedintiei germane a Consiliului Uniunii Europene de consolidare a proiectului european, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Ziua Unitatii Germane, eveniment organizat de Ambasada Berlinului la Bucuresti la 30 de ani de la reunificarea poporului german.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )