Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala. Calendarul sarbatorilor legale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Regalitatii: 10 Mai este o zi profund legata de statalitatea romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a scris duminica, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre Ziua Regalitatii, o zi profund legata de statalitatea romaneasca. Iohannis a explicat ca ziua de 10 mai o.

Mesajul lui Klaus Iohannis de ziua Regalitatii

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca serbarea zilei de 10 mai, ziua Regalitatii, este, in sine, o serbare a indentitatii romanilor.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Deutsche Welle: Klaus Iohannis, reactie ambigua dupa protestele anti-defrisare

Presedintele Klaus Iohannis este criticat pentru pozitia ambigua legata de problema defrisarilor. Jurnalistii de la Deutsche Welle scriu ca seful statului ar fi trebuit sa spuna care este viziunea sa legata.

A patra semnificatie a zilei de 10 Mai

Trecem prin zile de mare insemnatate. intotdeauna mareata, ziua de 10 mai a capatat anul acesta o noua stralucire prin izbanda cauzei fratilor nostri din Macedonia, pentru care Romania a luptat atata timp. Evenimentul acesta, care deschide larg portile unei vieti noi aromanilor, va ocupa, prin inraurirea ce va exercita, un loc de onoare nu numai in cartea tarii, dar si in cartea Europei.

Semnificatii istorice pentru ziua de 10 mai

La 10 mai 1866 Carol I a fost proclamat principe suveran al Principatelor Unite, prin plebiscit. in aceeasi zi, Domnitorul Carol I al Romaniei a depus juramantul de credinta fata de tara.

Academicianul Dinu C. Giurescu, despre semnificatia zilei de 10 mai

Radu Tudor a publicat pe blogul sau mesajul transmis de academicianul Dinu C. Giurescu referitor la semnificatia zilei de 10 mai. Iata ce a scris academicianul cu privire la ziua de 10 mai:Ganduri despre 10 MaiFiecar.

Loto 6/49, Joker si Loto 5/40. Numere extrase duminica, 10 mai

Va prezentam numerele extrase la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus la jocul de duminica, 10 mai.

FOTO VIDEO Ziua Regalitatii: adevarata semnificatie a zilei de 10 Mai

10 Mai, astazi cunoscuta drept Ziua Regalitatii, a fost sarbatoarea nationala a tarii noastre timp de 81 de ani, din 1866 si pana in 1947, ea castigand in primii 15 ani trei semnificatii ce au impus-o definitiv in constiinta natiunii. Gheorghe Atanasescu, unul din cei mai cunoscuti regalisti din Olt, spune ca, de aproape 70 de ani, comunistii au facut totul pentru a face uitata aceasta zi-simbol.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )