Libnet.ro
UNICEF

11:01

Klaus Iohannis, cu privire la Guvern: E foarte clar ca o motiune de cenzura este oportuna

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, cu privire la Guvern: E foarte clar ca o motiune de cenzura este oportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca este oportuna o motiune de cenzura depusa de Opozitie impotriva actualei guvernari. Foarte clar ca este oportuna. Cum sa nu fie oportuna? Dupa ce. continuă pe Antena3

Attila Korodi sustine ca ruptura dintre UDMR si PSD este foarte serioasa: O motiune de cenzura este oportuna, dar este nevoie de o strategie clara

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, spune ca o motiune de cenzura a Opozitiei este oportuna, dar trebui sa existe o strategie clara cu privire la pasii de urmat. El mai sustine ca ruptura dintre UDMR si PSD este foarte serioasa.

Dancila a discutat cu Iohannis, la Cotroceni, despre Guvern

Premierul Viorica Dancila s-a aflat la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre Guvern, informeaza G4Media. intrevederea a durat circa 30 de minute. intalnirea vine la o zi.

Sesizarile PNL, USR si cele depuse de Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse codurilor penale, pe ordinea de zi a Curtii Constitutionale

Sesizarile depuse de catre PNL si USR la legile prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala se afla, astazi, pe ordinea de zi a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR). Partidele sustin ca s-au adus peste trei sute de modificari nocive care incalca statul de drept, Constitutia si recomandarile structurilor europene in domeniu.

Orban: Partidele politice trebuie sa se exprime foarte clar si sa anunte sustinerea demersurilor pentru modificarea Constitutiei

Presedintele PNL Ludovic Orban spune ca partidele politice trebuie sa se exprime foarte clar in sustinerea demersurilor pentru modificarea Constitutiei si a legislatiei pentru a garanta ca vointa exprimata de cetateni la referendumul organizat de presedintele Klaus Iohannis va fi pusa in practica. Orban a anuntat ca liberalii vor participa la consultarile de la Cotroceni.

Klaus Iohannis: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu va accepta sub nicio forma propunerea lui Titus Corlatean pentru functia de vicepremier. Aceasta propunere va fi clar respinsa. Titus Corlatean nu va fi ministru.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine in contextul in care Referendumul pe teme de justitie convocat de presedinte este foarte aproape de.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

KLAUS IOHANNIS: PPE merge mai departe cu Weber pentru PE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Partidul Popular European va merge mai departe cu Manfred Weber candidat pentru presedintia Comisiei Europene, el subliniind ca nimeni nu poate forma insa o majoritate in Parlamentul European fara Popularii Europeni si ca negocierile trebuie purtate cu fermitate, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )