Libnet.ro
UNICEF

18:46

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine in contextul in care Referendumul pe teme de justitie convocat de presedinte este foarte aproape de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 21. 00, exact dupa inchiderea urnelor. Referendumul pe Justitie va fi validat, in conditiile in care pragul de prezenta a fost indeplinit inca de la ora 17.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Presedintele Iohannis face declaratii de presa la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 12. 00, a anuntat Administratia prezidentiala.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Iohannis: Veniti la vot, dragi romani! - LIVE TEXT

Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis s-au deschis, duminica, la ora 7,00. Aproape.

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Iohannis: Romanii au dat o lectie dura populismului / PNL si USR-PLUS pot pune baza unei colaborari ca altenativa la actuala majoritate falimentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca romanii care au votat covarsitor DA la referendum au dat o lectie dura populismului si demagogiei. De asemenea, a precizat seful statului, rezultatele de la alegerile europarlamentare arata ca PNL si USR-PLUS pot constitui alternativa la actuala majoritate falimentara.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine duminica, 26 mai, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21. Romanii din tara si din Diaspora au iesit astazi sa-si exprime votul.

Iohannis:Guvernul PSD trebuie sa plece. Acest accident al democratiei trebuie sa dispara. PSD si-a batut joc de romani. Rusine!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul Dancila trebuie sa cada dupa rezultatul votului de la europarlamentare, care a confirmat prabusirea PSD. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente in cei doi ani si jumatate de guvernare: de la alegerile europarlamentare pana azi. Guvernul PSD trebuie sa plece. E un rezultat care nu poate interpretat in niciun alt fel, a spus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )