Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a semnat. Legea care intra acum in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi o lege deosebit de importanta pentru viitorul tarii. Astfel, seful statului a semnat decretul, cu toate ca USR ii ceruse sa amane aceasta decizie. Klaus Iohannis a semnat Joi, 16 iulie 2020, Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea alegerilor locale la data de 27 septembrie 2020. Astfel, Administratia .

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea de declarare a zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi, a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala in raport cu criticile formulate, a transmis CCR.

Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

Klaus Iohannis a semnat joi, 16 iulie, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea dateialegerilor pentru alegerile locale din 2020. De asemenea, decretul are in vedere si masurile pentru buna.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind campaniile de informare pentru combaterea ambroziei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea care prevede ca autoritatile publice locale si ministerele de resort desfasoara anual campanii de informare in media, online si in forma scrisa pentru combaterea ambroziei.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care activitatile in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen sunt interzise in scoli

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii educatiei nationale, in sensul interzicerii in scoli a unor activitati, intre care prozelitismul religios si cele in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen.

CCR a decis: Legea privind declararea datei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala. Sesizarea depusa de Klaus Iohannis a fost respinsa

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, ca legea pentru declararea datei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala. CCR a respins astfel obliectia de.

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, astazi, legea prin care 16 august este declarata ca Ziua nationala pentru comemorarea martirilor Brancoveni, precum si de constientizare a violentelor impotriva crestinilor. Klaus Iohannis a semnat legea. A fost declarata o noua zi nationala Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat data de 16 august ca zi nationala. Data .

Copiii victimelor din inchisorile comuniste vor primi o indemnizatie lunara. Klaus Iohannis a semnat azi documentul

Urmasii detinutilor politici, victime ale sistemului comunist, instaurat din 6 martie 1945, vor primi de la stat o indemnizatie lunara in valoare de 500 de lei. Klaus Iohannis a promulgat legea miercuri, 15.

Lovitura incasata de Klaus Iohannis, de la CCR. Ce se intampla cu Romania de la 4 iunie

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat lovitura lui Klaus Iohannis. Institutia a respins sesizarea Presedintelui in ceea ce priveste sesizarea pentru declararea datei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon. Votul a fost 5-4 in CCR.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )