Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Guvernul a deschis conturi de economii copiilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Guvernul a deschis conturi de economii copiilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea privind implementarea programului guvernamental gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar, prin care Guvernul a decis sa deschida conturi de economii pentru toti copiii din Romania. continuă pe Adevărul

Iohannis a promulgat legea privind votul din diaspora, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta: Cer Guvernului sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Cotroceni, ca promulga legea privind votul din diaspora, care ar trebui sa le asigure romanilor din strainatate dreptul de vot, fara a mai astepta ore in sir la coada. El a cerut ministerelor de Interne, Externe si Autoritatii Electorale Permanente sa dea dovada de maxima responsabilitate in aplicarea acestei legi, care introduce votul anticipat si votul prin corespondenta.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

Klaus Iohannis a promulgat modificarile legislatiei electorale prin care este introdus votul anticipat si votul prin corespondenta. Ce alte modificari legislative a mai anuntat (VIDEO)

Noile modificari ale legislatiei electorale introduc votul anticipat, votul prin corespondenta si le permite tuturor cetatenilor romani aflati la rand sau in sectia de votare sa voteze chiar si dupa ora.

OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL: Lovitura MAJORa pentru ANAF si procurorii din Ministerul Public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 212014 pentru modificarea si completarea OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, precum si pentru.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Klaus Iohannis, dupa decizia CCR privind revizuirea Constitutiei: Partidele sa gaseasca forma cea mai potrivita prin care sa transpuna in legislatie optiunea cetatenilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la ceremonia de semnare de catre UDMR a Acordului politic national, ca vointa cetatenilor exprimata la referendumului pe justitie din 26 mai, trebuie respectata i.

Klaus Iohannis, banuit ca i-a facut o declaratie de dragoste dusmanului

Codrin Stefanescu s-a intrebat, retoric, miercuri, intr-o postare pe Facebook, daca nu cumva ultimele actiuni ale lui Klaus Iohannis reprezinta o declaratie de dragoste a presedintelui pentru PSD. Klaus.

Tariceanu cere demisia imediata a lui Klaus Iohannis: Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis loveste la temelia democratiei moderne cand cere partidelor sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a transpune in legislatie rezultatul referendumului. Nu poti forta legiferarea impotriva Constitutiei, daca insasi Constitutia iti interzice sa legiferezi, spune Tariceanu, cerand din nou demisia presedintelui Iohannis.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )