Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis, pus la pamant de catre un coleg de breasla: Arata ca un robot care imprastie ura in societate. Are idei extrem de putine si extrem de fixe

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, pus la pamant de catre un coleg de breasla: Arata ca un robot care imprastie ura in societate. Are idei extrem de putine si extrem de fixe

Romania trece printr-o perioada extrem de agitata si tensionata, aceasta tare reflectandu-se in multe sectoare de activitate. Scena politica este una dintre cele mai active, avand in vedere ca se incearca a fi gasit vinovatul pentru gestionarea incorecta a pandmeiei si implicit, pentru explozia numarului de cazuri cu COVID-19. Recent, Klaus Iohannis a fost tinta . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Schimbari la varful SRI. Ce decizii a luat presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete care prevad schimbari la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Schimbari la varful SRI. Decretele semnate vineri de catre prese.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Imnului National: Desteapta-te, romane! reprezinta esenta valorilor si a idealurilor poporului nostru

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj tuturor romanilor, cu ocazia Zilei Imnului National. Seful statului arata ca Desteapta-te, romane! reprezinta esenta valorilor si a idealurilor pop.

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Partidul Social Democrat, nemultumit de reusitele guvernarii PNL, a vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motiv sa critice Guvernul, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu secretarii de stat din cadrul Ministerului de Interne, Bogdan Despescu si Raed Arafat.

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa la Cotroceni, ca urmare a unui nou record de cazuri de imbolnaviri cu SARS-CoV-2, raportate in ultimele 24 de ore.

Klaus Iohannis arunca bomba momentului. Cand va reveni Romania la starea de urgenta: E clar ca trebuie facut ceva

Vesti ingrijoratoare pentru romani, dupa declaratia presedintelui Iohannis cu privire la revenirea Romaniei la starea de urgenta. Acesta a explicat conditiile in care romanii vor fi nevoiti sa ramana iar in casa, dar si masurile pe care trebuie sa le respecte pentru a evita sa se ajunga in acea situatie. Reintrarea in starea de urgenta .

Klaus Iohannis, anuntul momentului despre reintoarcerea elevilor la cursuri: Scoala sigur nu va incepe in conditii normale

Vesti proaste pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, presedintele tarii a anuntat ieri cele mai pertinente variante de revenire la scoala a elevilor. Romania se confrunta cu o situatie fara precedent in care numarul imbolnavirilor noi atinge in fiecare zi un nou record. Astfel, Klaus Iohannis a afirmat ca pandemia pana in .

KLAUS IOHANNIS: Vom reintra in stare de urgenta, cand specialistii vor spune ca nu exista alta solutie

Decizia reintrarii in starea de urgenta se poate lua in masura in care specialistii vor sustine ca nu exista o alta solutie, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )